Tudnátok ajánlani gasztroenteorológust?
Sziasztok! 1 év 2hónapos lányomat szeretném magán gasztroenteorológushoz vinni. Konkrétan tejfehérje,laktóz érzékenységet szeretnék vizsgáltatni. Amikor 10 hónapos volt,voltunk egy intézményben,de ott elküldtek minket,mert azt mondták 3-4 éves korig nem tudják vizsgálni ezt. Érdekesnek találtam,mert több helyen olvastam,hogy már 3-5 hónapos babáról tudják biztosra,hogy allergiás.
Szóval ha valaki tudna segíteni,nagyon megköszönném.
Czeizel intézetben terveztem telefonon érdeklődni.
Valóban nincs rá megbízható vizsgálat ebben az életkorban. Tünetek alapján gyanítják, ekkor diéta próbát írnak elő 4-8 hét, ha ezalatt szűnnek a tünetek, akkor valószínűleg attól van a probléma. Így derítik ki pár hónapos babákról is.
En egyébként dr. Cseh Áront ajánlom. 24medicalnal van magánrendelése, állami keretekben a Bókay Klinikán dolgozik. Nagyon kedves, alapos, emberséges orvos es szakmailag is kiváló, követi az új módszereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!