Légmell (PTX) kismértékü bal oldal 13mm. Nem csöveznek. (Nem is szeretném, mert tavaly átéltem). Mit tehetek? Valaki aki tényleg okosat mondd!?!
Figyelt kérdés
Légmell, Ptx, tüdő,2019. dec. 10. 14:59
1/7 anonim válasza:
Az orvosod. Kapásból mondom, az itt olvasók kétharmada nem is tudja pontosan, mi az a PTX.
2/7 A kérdező kommentje:
Ezzel szerinted előrébb vagyok?
2019. dec. 10. 15:38
3/7 anonim válasza:
Megértem, hogy feszült vagy, de a gyakorin nem leszel előrébb. Az orvosoddal leszel előrébb. Ez itt egy névtelen oldal, ahol rakásszám kóvályognak az unatkozó netezők. Mennyi belőle a belgyógyász vagy pulmonológus szerinted?
4/7 anonim válasza:
Anyukámnak 4 volt. Pótolva is van a mellhártyája. Ezért csak könnyítve szülhetett annakidején minket. Gerincérzéstelenítés, valamint vákuum.
Ő csövezve is volt,műtve is. De a kis ptx-et nem csövezik be!! Ki kell feküdni.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszöntem
2019. dec. 10. 17:12
6/7 anonim válasza:
Hosszú távon a cigit letenni,a passzív dohányzást is elkerülni, kis súlygyarapodást elérni, változatosan étkezni.( Ha valami nem így lett volna eddig ezekből.)
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom kalács végre pozitív válasz :) igyekszem !!
2019. dec. 10. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!