A Flamborin cseppet csak receptre lehet kapni?
A Flamborint én váltógyógyszernek használom az Algoflex mellé, illetve ha nagyobb fájdalomról van szó. (Fülfájás pl.) Receptköteles, mert az a hatóanyaga, mint az Algopirynnek felnőttben - az is vényköteles. Holnap írass Flamborint, azt észrevétlenül meg tudod vele itatni, mivel csepp.
De csak akkor adj neki bármilyen gyógyszert, ha rosszul érzi magát! Ez hőfoktól függetlenül igaz, van, hogy 37,8-nál gyógyszer kell, máskor 39-nél sem. Két bölcsisem és egy ovisom van, azaz kb. nonstop van beteg a családban. Az a tapasztalatom, hogy ha hagyom a lázat dolgozni, sokkal hamarabb gyógyul a gyerek. Ha rossz a közérzet, akkor viszont nem várok 38,5-re, mint a "régi iskola" szerint.
Az egyik hozzászólónak a magyarázatom:
Nem kínzom, hanem rosszul van. Nem áll meg a lábán, nincs egyensúlya, szédeleg, üvölt, nyűgösködik. Nem bírja a hőemelkedést sem. Voltam vele ügyeleten, ott kiröhögtek, hazaküldtek. Meg sem vizsgálták.
A flamborin sem finom ... en szorppel adom be azt a par cseppet, vagyis a kiskanal szorpre cseppenten, es neg is igy azt mondja a gyerkoc hogy rossz!
Mondjuk nem kostoltam 🤷🏼♀️
Irass ki, legYen otthon.
Azt mar zárójelben jegyzem meg, hogy felbontas utan csak fel evig hasznalhato. En mar 2 uveget ugy “ dobtam” ki, hogy 1-1 alkalommal kellett hasznalni beloluk.
Mondja már meg valamelyim istenbarma,aki lepontozott, hogy ha az a kérdés, hogy vényköteles-e ez a szar,én meg leírom, hogy igen, abban mi a nem hasznos?
Első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!