Szoktatok adni a gyerekorvosnak pénzt?
Eddig ez eszembe sem jutott. De most hogy mondod, amikor én voltam kicsi és pl. hétvége volt vagy rendelési időn kívül kellett vigyen hozzá anyukám a lakására, akkor adott (csak pár éve van a településünkön ügyeleti rendszer, előtte rendelési időn kívül csak házhoz tudtunk menni orvoshoz ha volt valami baj).
Én sosem szoktam adni. Annyira nem is vagyok vele megelégedve, meg manapság már nagyon elkanászodtak etéren az orvosok.
Hajnal 4-kor az ügyeletre kell vinni a gyereket és egyből kaphat gyógyszert. Nem kell megvárni míg az orvos kiugrik az ágyból, bemegy gyógyszerért és odaér vele...
Akkor nem kell lefizetni sem. Azért elgondolkodnék hogy akkor is ilyen rendes lenne-e, ha nem adnál minden megjelenésednél pénzt.
Undorító ahogy kihasználják az aggódó szülőket...
Soha még eszembe sem jutott.
Akkor adnék, ha házhoz vinném a gyereket, vagy ő jönne ki házhoz a rendelési idején túl, mert az már kvázi a magánrendelés-kategória, aminek meg tarifája van.
1x volt amúgy rá szükségem január 1-jén, akkor felhívtam, de telefonon eligazított, hogy vit csináljak, mit vegyek, és ha néhány óra múlva sem oldódik meg, akkor csörögjek, vár.
Más esetben (pl hétvégén) ügyeletre viszem a gyereket, ha hirtelen kell orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!