Megfázhatott a babám, vigyem már most orvoshoz vagy várjak egy két napot?
Figyelt kérdés
Masodik éjszaka hallom másképp zihálni meg olyan mintha flegma lenne a torkánál és néha rekedtes hangot ad ki az egy hónapos gyerekem és mind ezt csak éjszaka. Reggelre semmi hasonlót nem tapasztalok, max köhint hébe-hóba egyet. Láza nincs, nem csorog az orra, az orrszivóval se jön ki semmi, csak a szeme csillog jobban a megszokottnál. 4 nap múlva van időpontunk a dokinál, várjam ki vagy vigyem be az ügyeletre? De így hogy nappal semmi tünetet nem produkál meg vizsgálják e normálisan?2019. nov. 30. 07:22
1/14 anonim válasza:
Miért kellene orvoshoz vinni, amikor semmi baja sincs?
Éjjel valószínüleg túl száraz a levegö a szobában, ahol alszik, mert túlfütöd a helyiséget!
Emellett nézz utána, mit jelent "flegma" szó, mert teljesen értelmetlenül használod!
2/14 anonim válasza:
Egy pici megfázással én nem vinném.
3/14 anonim válasza:
Dehogy vinném! Főleg nem ügyeletre, az nem egy kis náthára való!
4/14 anonim válasza:
Fogzás is szokott ilyet csinàlnim
5/14 anonim válasza:
Szerintem ne vidd. De ha el is viszed, légyszíves mondd az orvosnak, hogy flegma a gyerek torka, hadd legyen neki is egy jó napja!
6/14 anonim válasza:
Ügyelet, mert másképp csillog a szeme?
Első gyerek, ugye? Várd ki azt a négy napot, és ne borzold feleslegesen az ügyeletesek idegeit.
7/14 anonim válasza:
“Flegma” torkú majd 13-14 évesen lesz...😂
8/14 Horaires válasza:
Szerintem sem beteg, csak horkol egy kicsit. Az enyém is így csinál.
9/14 anonim válasza:
Az ügyelet, illetve a gyerekdokinál a beteg rendelés tele van fertőző beteg gyerekekkel, akkor se vinném oda ha valami baja lenne, így meg pláne.
10/14 A kérdező kommentje:
😳 bocsi az elírásért, kicsit fáradt vagyok. Hát jó kis megfázás, ha pár napon belül nem megy túl akkor antibiotikum
2019. nov. 30. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!