Babámnak szájpenésze van. Mitől lehet ez?
Én mindig cici előtt kentem be a száját amikor már nyitotta volna. Igen két emberes munka, nem könnyű.
A szájpenész egy gomba, arra figyelj, hogy csak tiszta kézzel, törölgetés előtt és után is moss kezét. Minden cumit, üveget, rágókát fertőtleníts, ágyat, mindent.
Nem tudom milyen orvosod van, a szájpenészre a n. 1. A borax ecsetelő, ez gombaölő hatású szer, és mivel nyálkahártyán lévő gombáról van szó, dörzsöléssel lejön. Textil pelust kell kicsit a boraxba mártani, és azzal átdörzsölni a száját, napi 3x. Köztes időkben anaftin sprayjel fújni.
Géllel a büdös életbe nem fog lejönni, mert először a gombát kell levakarni és a tiszta száját ápolni egyéb gombaölő cuccal.
nekünk a két első fog kijövetele előtt lett szájpenészes.
Nekünk is volt, ugyanazt csináltuk, mint amit az első válaszoló írt.
Utálta a gyerek? Igen. Végig ordított? Igen. De elmúlt tőle a szájpenész? Igen.
Ezt meg kell szüntetni, le kell onnan szedni.
Leírnád a gél nevét?
Glycerinum boraxatum, ez a becses neve amit mi itthon használunk. Több országban már valóban nem divat, mert nagy mennyiségű használatánál mérgező, de egy csepp a textil pelusra nem ártalmas.
Ezt olvasd el szerintem, és több internetes oldalt keress fel ami ezzel foglalkozik.
A kanál nem tudom mire való, esetleg próbáld meg azt, hogy textil pelusra teszed a gélt és úgy kend be. Az a lényeg, hogy addig kell dörzsölni, amíg a penész le nem jön a szájából. Ha csak a penészt kenegeted, attól nem fog a betegség megszűnni.
Már a nevéből tudom hogy ebben van a másik hatóanyag, a nisztatin
Haaat, akkor kitartóan kenegesd úgy ahogy az orvos mondta
Próbáltam rakeresni de magyar nyelvű betegtajekoztato nincs, de abban is biztos le van írva hogy kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!