Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Elvigyem az ügyeletre? Vagy...

Elvigyem az ügyeletre? Vagy ez normális?

Figyelt kérdés
1 éves kislányomnak lassan egy hete folyik az orra. Voltunk hétfőn orvosnál mert vasárnap volt egy kis hőemelkedése is, azt mondta hogy csak egy kis nátha. Napi 3x szívjuk az orrát. Most este észre vettem hogy az orra egyik felénél egy kicsit véres. Egyáltalán nem erősen de látszik. Mit tegyek?
2019. szept. 20. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megkarcoltatok.Ennyivel nem vinnem ügyeletre.Viszont ha rendesen folyik az orra a 3 szívás kevés.
2019. szept. 20. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vidd, biztos elkaparta.
2019. szept. 20. 23:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Az is lehet. Nagyon megijedtem mert olyan mintha az orrából jött volna.
2019. szept. 20. 23:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az orrnyálkahártya könnyen megsérülhet, és vérezhet is egy náthás időszak alatt, abszolút semmi veszélyt nem rejt, majd elmúlik, nehogy ügyeletre menjetek.
2019. szept. 20. 23:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm a gyors válaszokat :)

Elég parás vagyok ha a kislányomról van szó :/

2019. szept. 20. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy náthás időszakban, orrszívózás közben jött véres váladék babám orrából. Azonnal felhívtam a gyerekorvost. Azt mondta kisebb orrvérzés normális lehet ilyenkor, főleg ha sokszor van orrszívózva.Szóval ha nem seb van ott hanem az orrából jött a vér, az sem gond ilyen pici mennyiségben.
2019. szept. 21. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!