Egy 4 és fél éves gyereknek mekkorának kell lennie a fütyije?
Ha az apjának/a te családod férfi tagjainak is nagy van, akkor meg csak sima genetika...
Muszáj mindenen problémázni?
Nagyobb probléma szerinted a mérete,mint a letapadás??
Én fiamnak is 2 hónaposan akkor,mint a kisujjam szóval nem kicsi.De kit érdekel? Büszke vagyok rá. Hormonzavaros kukinak nem az a fő tünete,hogy picit nagyobb az átlagosnál
A letapadás miatt szakorvoshoz kellene vinned a gyereket. A méret meg nem igazán releváns ebben a korban, bármi lehet belőle. Nyilván létező dolog, hogy a
valakinek kezdetektől nagyobb és az is marad, de még simán "bele is nőhet", akármilyen furán is hangzik. A kisebb fiamnál volt ez, aztán egy idő után maradt a méret, ő meg nőtt, később meg már nem nézegettem nyilván, hisz mára a fürdést is maga végzi és nem csekkolom egyikük nemi szervét sem. Miért lényeges a mérete és miért kell ezt a net népével megbeszélned? Ha bármi probléma lenne vele mégis, az meg kiderül akkor, mikor orvoshoz viszed, 4 évesen éppen ideje, hogy ránézzen egy szakember, ha még mindig le van tapadva, Vele majd megoszthatod a kételyeidet, kérdéseidet. Lehet kaptok egy kenőcsöt első körben, az én nagyobbikamnak sem estek egyből neki műtétileg, szteroidos kenőcs használatával megoldódott a dolog pár hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!