Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Nagyon minimális vér volt a 2...

Nagyon minimális vér volt a 2 éves fiam székletébe?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva eddig nem volt egyszer sem ilyen.Neten olvastam, hogy ez súlyos gondot is jelezhet és hogy orvos vizsgálja meg.Nyugodt és nem fájlalja a hasát.Mondjuk másfél nap után sikerült ,,produkálnia" de gondolom ez akkor sem normális.Szerintetek ráér szerdáig várni, ha következő székletébe nincs vér? Vagy inkább vigyem ügyeletre? Kicsit beparáztam annyi féle dolgot írtak.

2019. aug. 18. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg céklát, vág dinnyét nem evett a napokban?
2019. aug. 18. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam akkor produkált ilyet, amikor nagyon erőlködött mert szotulása volt. Ügyeletre nem mennék ha egyszer fordult elő és azóta se, viszont mindenképp mondanám szerdán a gyerekorvosnak
2019. aug. 18. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy alkalom miatt nem vinném sehova. Figyeld a székletet. Nekem is vérzett már keményebb széklettől, lehet csak erről vsn szó. Ha meg eseleg gond lenne akkor lesz még ilyen.
2019. aug. 18. 22:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem evett semmi olyat ami festené.Céklától már ijedtem meg fél másodpercre:)

Viszont ez biztos ,hogy vér volt.Előfordul, hogy szorulása van.De általában 1 nap egyszer összehozza a dolgot.Arra gondoltam először én is, hogy talán keményebb volt a szokottnál és felsértette.Csak magamat akartam megnyugtatni aztán meg olvastam a neten minden félét és hirtelen rám hozták a frászt.Mindig nagyon figyelem mit tesz a pelenkába, mert örökölhetett gluténérzékenységet és laktózzal is hadilábon áll a család egyik fele úgyhogy azt merem mondani, hogy még nem volt soha vér a székletébe.Köszi a válaszokat, ha holnap esetleg megint lesz neki ilyen azért beviszem az ügyeletre(gyerekorvosunk holnap nem lesz), de ha nem akkor megvárjuk a szerdát aztán megmutatom orvosnak.

2019. aug. 18. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki probiotikumot 2-3 hétig, nálunk az segített, meg az őszibaracklé! Ha nem volt kaka egy nap, másnap ivott, s lett !!!
2019. aug. 19. 21:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Kipróbálom majd az őszibaracklét, köszi az ötletet.Sok rostosat eszik csak az ivással vannak nehézségei, keveset iszik hiába tukmálom.
2019. aug. 20. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!