Ki milyen pelenkakukát használ?
Figyelt kérdés
Olyat keresek, ami kis helyet foglal, és teljesen szagmentesen zár. Akinek ilyen van, elmondaná, hol szerezte be, és mennyire vált be? Köszönöm!2019. jún. 13. 22:19
1/10 anonim válasza:
Luma pelenkavödör
- kis helyet foglal, de melyik nem? Ez nem egy konténer hanem egy kis kuka. :D
- szagmentes, vákuummal zár be minden szagot csak a bedobásnál jön ki egy kis büdi
- [link]
- tökéletesen bevált
- + extra: sima 60L-es szemeteszsákkal működik nem kell hozzá 3000 Ft-ért speciális zacsikazetta, sok szép divatos színben létezik
2/10 anonim válasza:
(Most azért elgondolkodtam, hová tud még fejlődni a fogyasztói társadalom, hogy már nemcsak külön pelenkaszemetes van, de már a külön ebbe való szemeteszsák színében is van divatos meg nem divatos...) Szerintem szagmentesen egyik se zár, mivel időnként kinyitod.
3/10 anonim válasza:
Angelcare,teljesen megfelel a célnak
4/10 anonim válasza:
Semmilyet, kiviszem a konyhai nagy szemetesbe. De ha használnék se lenne különb mint egy kínai fedeles kis kuka...
Kicsit túl van lihegve ez a téma. Csak bőrlehúzás a szülőkről.
5/10 anonim válasza:
Zacskoba be a pelenkat, csomo ra es a kukaba, amit kb 2 naponta uritunk, meg ez se tul higenikus, de h hetekig gyujtsem egy kifejezett pelenkakukaban, na az meg gazabb.
6/10 anonim válasza:
2: első vagyok: nem a zacskó színe divatos hanem a kukáé, elnézést ha egybefolyt és félreérthető voltam. :) (habár már van rózsaszín, lila meg mindenféle színű és illatú szemeteszsák :D)
7/10 anonim válasza:
Angelcaret használtunk. Két szintes lakásban éjszakai pelenkázáskor eszembe se jutott kivinni a konyhai szemetesbe a koszos pelust.
8/10 anonim válasza:
Angelcare. Kis trükkel is lehet vele 60L-s szemeteszsákot használni benne.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Neked is, négyes válaszoló, bár az nem volt kérdès, hogy van-e értelme megvenni. :)
2019. jún. 14. 13:49
10/10 anonim válasza:
Nekünk csak egy egyszerű fedeles vödör van, célnak teljesen megfelel, bármilyen kukazsák jó bele, nem jön ki a szag és olcsó. Először Angelcare-t akartam, de egy kukáért ennyit kiadni? És bele csak speciális zsák való. Ráadásul nem is hallottam róla jót, így inkább nem flancoltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!