Mi a véleményetek az ilyen baba-gyerekszobákról?
Éppen a babaszobát tervezgetem és meglepődtem, hogy már nem "divatosak" a színes, vidám gyerekszobák.
Amiket most látok, olyan "sterilek", tényleg van, aki így rendezi be, hogy minden mindenhez illik? Mi a véleményetek? Ti figyeltetek ilyesmikre, amikor a szbát rendezgettétek?
Tudom, most ezek trendik, de meddig? Megéri ilyen kiegészítőkre több tízezret költeni? Alapvetően natúr fa bútorokban és pasztell, játékos színekben gondolkodtam lakástextilt illetően.
Én az egész lakásomat így rendeztem be :)
De nem kell Százezreket költeni, én használt bútorokat vettem , és befestettem.
A gyerekszobában a fal kékes szürke, fehér kiságyat vettem , és fehér Pelenkázó komódot ( Mindkettőt használtan de gyönyörű, új állapotban)
Van egy fehér könyvespolc, és a négyes IKEA Kallax , (szintén fehér ) tabban olyan színű kosarak mint a fal , a játékoknak.
A függönyön sötétkék alapon, kutyák vannak.
engem sosem a divat erdekelt.
a mi szobank is azert szurke/fekete/barna mert nekem ezek tetszettek.de a szonyeg pl nalunk is narancsos.
a gyerekszoba 2 fala zold,2 pedig narancs.ellentetes szinekkel van a falakon tobb meretu,formaju teglalap/kocka festve.a padlon autopalyas szonyeg van amig kicsi.imadja azon tologatni az autoit.parkettazashoz elo lett keszitve a padlo.igaz mi mar 1 eves koraban csinaltuk meg a szobajat,addig velunk aludt.
a butorai vilagos sonoma szinuek.
Ha őszinte akarok lenni, nem tetszik. Főleg az elsőn az a pandaplüss a falon.
Ok, hogy ne érje sok inger a gyereket, de itt semmi sem éri, nemhogy inger.
Én pasztell párti vagyok, a gyerekszoba az egyetlen, ahogy a gyerek dönthette el a fal színét, mert végülis ő alszik ott, és neki kell minden nap nézni. Nekem túl steril ez a minden fehér dolog, szép maga a szín, de borzasztóan unalmas és semmilyen.
8, mert ha nem szürke fehér, akkor már csak harsány lehet? :)
Egyébként kérdező, mi az, hogy megéri-e? Ha nem tetszik ez a stílus, akkor még 1 Forintot sem ér, de ez egyértelmű. Magatoknak rendezitek be, nem? Nem azért, hogy megfeleljen a divatnak, vagy igen?
Nálunk is letisztult, egyszerű, de színekkel. Eredeti parketta, fenyő bútorok, állatos függöny, jácint fal, türkiz hinta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!