Emeletes ágyat hol vennétek?
Neten rengeteg gyönyörű ágyat néztünk ki, de nem túl nagy kutatás után borzasztó véleményeket találtunk a webáruházakról...
Mivel sajnos nem egyszerű ekkora összeget előteremteni, ezért nagyon megnézem, honnan rendeljünk bútort. Országos házhozszállítás a fontos szempont (vidék).
Nektek van valami jó tippetek, Esetleg az álomszuszék.hu-t ismeritek? Eddig ez volt az, amiről nem találtam rossz véleményt, igaz, facebookon pl. nem is lehet őket véleményezni...
Ikeában nincs túl nagy választék emeletes ágyakból (konkrétan kettőt találtam...), illetve az, hogy külön kell megvenni a keretet, a rácsot, a matracot, iszonyatosan megdobja az árakat.
Szeretem az ikea bútorokat, de sajna most nem jött be.
Mi az alomszuszek-tol rendeltünk ősszel a lányoknak emeletes ágyat.
Korrektek voltak, minden határidőt tartottak. Sőt, egy kis gikszer is akadt, de rendkívül vásárlóbarátként oldották meg. (Az ágynemű tartó a doboz szerint fenyő volt, de benne sajnos csak fehér bútorlap. Fenykepeztuk, megírtuk nekik a problémát, és ingyen kiszállították a másikat 7 munkanapon belül, a feheret is megtarthattuk, hisz addig azt használtuk.)
Köszönöm eme épületes hozzászólást...
3, Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!