Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Emeletes ágyat hol vennétek?

Emeletes ágyat hol vennétek?

Figyelt kérdés

Neten rengeteg gyönyörű ágyat néztünk ki, de nem túl nagy kutatás után borzasztó véleményeket találtunk a webáruházakról...

Mivel sajnos nem egyszerű ekkora összeget előteremteni, ezért nagyon megnézem, honnan rendeljünk bútort. Országos házhozszállítás a fontos szempont (vidék).

Nektek van valami jó tippetek, Esetleg az álomszuszék.hu-t ismeritek? Eddig ez volt az, amiről nem találtam rossz véleményt, igaz, facebookon pl. nem is lehet őket véleményezni...

2019. jan. 4. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Ikea ?
2019. jan. 4. 16:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Ikeában nincs túl nagy választék emeletes ágyakból (konkrétan kettőt találtam...), illetve az, hogy külön kell megvenni a keretet, a rácsot, a matracot, iszonyatosan megdobja az árakat.

Szeretem az ikea bútorokat, de sajna most nem jött be.

2019. jan. 4. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi az alomszuszek-tol rendeltünk ősszel a lányoknak emeletes ágyat.

Korrektek voltak, minden határidőt tartottak. Sőt, egy kis gikszer is akadt, de rendkívül vásárlóbarátként oldották meg. (Az ágynemű tartó a doboz szerint fenyő volt, de benne sajnos csak fehér bútorlap. Fenykepeztuk, megírtuk nekik a problémát, és ingyen kiszállították a másikat 7 munkanapon belül, a feheret is megtarthattuk, hisz addig azt használtuk.)

2019. jan. 4. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Boltban.
2019. jan. 4. 21:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm eme épületes hozzászólást...

3, Köszönöm! :)

2019. jan. 4. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!