Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Valaki valami tanács? Terhes...

Valaki valami tanács? Terhes vagyok utolsó pár hét gyógyszert szedtem és szedek is viszont a vérnyomásom nem megy fel140 szerencsére 138 volt ami eddig másabb volt de most össze vissza ingadozik miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Kérdésem lenne hogy 1 hónapig szedtem a dopegyt gyógyszert előtte semmilyen vérnyomás csökkentőt nem szedtem ( terhességem előtt)

Igazából eddig 3×1 szedtem most már 4×1 szedtem be azóta fáj a fejem és nem igazán akar megmaradni hol 122 hol 138 a vérnyomásom. Eddig még nem ment 140 félé de viszont sokszor nem tudok aludni . Védőnőmmel beszeltem már annyit mondott valószínűleg az időjárás változás. Viszont én utána neztam a dopegyt mellékhatásainak és olvastam hogy okozhat fejfájás és ha ilyen problema van keressem fel doktoromat . Nos én már nem tudom mit tegyek.. valakinek valami tanács esetleg ?

2018. dec. 10. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor marad az orvos aki érdemben tud segíteni
2018. dec. 10. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért nem a dopegy-t felíró orvost kérdezed meg?
2018. dec. 10. 17:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy egyszerű asszisztens írta fel nem kellet hogy orvos legyen ott . Érdekes.. na majd holnap ki derül. Remélem semmi baj nincs a kicsivel. Nem fogom hagyni. Biztos nem normális hiába módján h az
2018. dec. 10. 18:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Aszisztens írt fel neked úgy vérnyomás gyógyszert, hogy még soha előtte nem szedted és terhes vagy? ORVOS-t keress meg. A vérnyomáscsökkentők jelentős része egyáltalán nem szedhető terhesség alatt.
2018. dec. 10. 18:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen az asszisztens !igazából nekem azt mondta hogy a dopegyt lehet csak szedni
2018. dec. 10. 18:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Dopegyt-et lehet szedni. De amúgy ezt a 4*1-et,az orvos javasolta?

Rendszeresen mered a vérnyomásod? Írod is?

2018. dec. 10. 19:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen rendszeresen és igen .. 120-130 ment el egy hónapig aztán kb 1 hete már volt 138 is aztán most akár megállt szerencsére így 135 és 130 körül. Mérem muszáj.. De furcsa ez most ... De szedek egy rennie gyógyszert is gyomorsavra az is okozhat fejfájást... meg mostanában mondjuk nem is iszok annyi vizet ..
2018. dec. 10. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Sokat fájt a fejem amikor terhes voltam,mondjuk nekem a vége felé a vérnyomásom miatt,csak azért kérdeztem,hogy mèred-e?!

Simán benne van a front is persze. Pihenj,ha tudsz.

De természetesen jelezd az orvosnak. Az a tuti :)

2018. dec. 10. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!