Valaki valami tanács? Terhes vagyok utolsó pár hét gyógyszert szedtem és szedek is viszont a vérnyomásom nem megy fel140 szerencsére 138 volt ami eddig másabb volt de most össze vissza ingadozik miért lehet ez?
Sziasztok ! Kérdésem lenne hogy 1 hónapig szedtem a dopegyt gyógyszert előtte semmilyen vérnyomás csökkentőt nem szedtem ( terhességem előtt)
Igazából eddig 3×1 szedtem most már 4×1 szedtem be azóta fáj a fejem és nem igazán akar megmaradni hol 122 hol 138 a vérnyomásom. Eddig még nem ment 140 félé de viszont sokszor nem tudok aludni . Védőnőmmel beszeltem már annyit mondott valószínűleg az időjárás változás. Viszont én utána neztam a dopegyt mellékhatásainak és olvastam hogy okozhat fejfájás és ha ilyen problema van keressem fel doktoromat . Nos én már nem tudom mit tegyek.. valakinek valami tanács esetleg ?
Dopegyt-et lehet szedni. De amúgy ezt a 4*1-et,az orvos javasolta?
Rendszeresen mered a vérnyomásod? Írod is?
Sokat fájt a fejem amikor terhes voltam,mondjuk nekem a vége felé a vérnyomásom miatt,csak azért kérdeztem,hogy mèred-e?!
Simán benne van a front is persze. Pihenj,ha tudsz.
De természetesen jelezd az orvosnak. Az a tuti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!