Milyen minőségű egy eredeti Barbie ház?
Nézegettük a kislányomnak a Barbie házakat, de a képek alapján rettentő bóvlinak tűnnek aranyárban. Műanyagok tömkelege felmatricázva. Némelyik ház 40-50 ezer forint...
Én látom rosszul, vagy tényleg ilyen túlárazott műanyag az egész?
mi szoktunk a gyerekekkel és a szülőkkel együtt házat készíteni. Nagyon-nagyon jó visszhangja van - mondják a szülők, nagyon szeretik a gyerekek, és elmélyülten sokat játszanak vele. És külön nagy érték a gyerek szemében, hogy apával-anyával együtt hozták létre. Az árról nem is beszélek.
Ma gyakori, hogy a gyerekeknek "felnőtthiányuk" van, mindent megkapnak a szülőktől, csak az odaadó figyelmet nem. Pedig végtelenül hálásak az ilyen együtt-dolgozásért. És meglátható, a friss képzeletükkel milyen sok ötletük van! Sokat tanulhatunk tőlük mi, akik nagyon rászoktunk a gyors és kész dolgokra.
#3 Én kreatív gyerek voltam, még szülő sem kellett, magamtól készültek a házak az üres tejesdobozokból meg hasonlókból otthon. Mármint nyilván segítséggel, de én igényeltem. :)
De lehet, hogy a felnőttek agyon dicsérték, meg én is szerettem nyilván, szóval megvolt a "jó visszhang", ahogy írod, de mégis baromira irigy voltam, mikor hozta a gazdagabb ovistárs a barbiházat, lifttel meg toronyórával és lánccal... cuki-cuki, de mégsem ugyanaz.
És elhiheted, hogyha az általad emlegetett elmélyült gyerekek elé pakolnák a csili barbiházat, ők is elhajítanák a kartoncsodákat. :) Mert a gyerek ilyen.
Mi vettünk Mattel barbie házat a lányomnak,olyan 30 ezer volt akciósan. 4 évesen kapta,de még most 7 évesen is használja,semmi baja,és nagyon szereti.
Köszönöm szépen a válaszokat, nem értem, ki pontozgatja le a válaszadókat...
A saját készítésű ház ötlete kiváló és teljes mértékben egyet értek 😊
Nem azt írtam, hogy saját készítésű kell, hanem azt, hogy nagyon jó ötlet :)
Simán el tudok képzelni egy ilyen házépítgetős délután a lányaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!