Hova tegyük a picit majd? Hol aludjon?
1,5 szobás a lakàs.
A fél szobában van a 2,5 èvesem.
Mi a hàlóban/nappaliban a férjemmel.
Napközben ott jàtszik a kisfiam, mivel az ő szobàja elèg pici.
Attól tartok, hogy a baba hogy fog majd aludni, ha mi ott játszunk a naggyal a szobàban, ahol ő is feküdne, a kisfiam visibál stb.
Ok, az elején talàn aludna bàrhogy, de mikor 4-5 hós lesz?!
Ha mondjuk 3-4-5 hós korában egy szobàba tennèm őket (a fél szobàba), akkor talán jobban tudna aludni napközben a pici, mivel be tudom majd csukni az ajtót.
Ez így jó?
Pàr hónapig velünk aludna, aztàn a tesóval.
Nem èbresztik majd fel egymàst?!
Nagyobb lakás, esetleg családi ház vásárlása nincsen tervben? Mert ez nem csak most lesz pokol, hanem később is... Másfél szobára egy gyereket sem vállaltam volna, nemhogy kettőt.
Kérdésedre a válasz pedig:
Én napközben a "gyerekszobában" altatnám a picit, amíg a nagyobb a nappaliban játszik. Éjjelre pedig magunkhoz venném, amíg többször ébred. Mert nem tenném be úgy a nagynak a szobájába éjszakára, hogy még sír többször, ezzel felébresztve őt is.
Gondolom csak terveztek költözni belátható időn belül, mert ide egy gyerek is sok.
Amúgy de fel fogja ébreszteni.
Igen, èpítkezès folyamatban.
Betenném napközben a fél szobába, de akkor ott nincs légzèsfigyelő, úgy meg nem merném hagyni...
Folyton fel fogják ébreszteni egymást, de ha több szobátok lenne, akkor is :) A kicsi éjszaka fogja felébreszteni a nagyot, a nagy meg napközben a kicsit. Aztán remélhetőleg megszokják... erre jók a testvérek :)
Ha babakocsiban vagy autóban alszik vagy az öledben, válladon, hasadon, melletted... stb., akkor sincs rajta légzésfigyelő. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor vagy átrakosgatod vagy többet veszel vagy marad a pelenkára csíptetős.
Ha abban a szobàban aludna, ahol èjjel is, szóval velünk, a kisàgyban, ott lesz lègzèsfigy.
De ha pl. ADamoba teszem, az is abban a szobaban van. Akkor tudom figyelni. Csak ha másik szobába teszem át, akkor nem... na mindegy, majd kialakítjuk...
Honnan tudod,hogy hason fog aludni? Én babám nem szeret hason és nem is aludt soha. Amúgy csak halkan mondom ,hogy úgy nagyobb a bölcsőhalál kockázata de ugye végül is ott a légzésfigyelő. ..
Nekünk csiptetős van de azt is csak éjjel használjuk
Nappal rá szoktam nézni. Eleinte még mindig rajtunk aludt
Háton altattam a kisfiam is eleinte, de miután hason aludt, sokkal jobban aludt, jobban szerette.
Nem szeretnék csiptetőset, nem szimpatikus.
Plusz megvan, amit a naggyal hasznàltunk, nem akarok újat venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!