Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Mivel alszik az ágyban együtt...

Mivel alszik az ágyban együtt a gyereketek? (plüssállat stb. ) És ki választotta és miért azt?

Figyelt kérdés

2017. szept. 28. 14:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Egy zöld plüsstakarót nézett ki magának még egészen kicsi (kb. fél éves) korában, azóta le sem lehet robbantani róla, pedig már 4,5 éves. Azóta is mindenhova vinni kell a "szöszöst" (így hívja, mert amúgy nagyon szöszöl a takaró, a bölcsibe nem is engedték beszoktatós holminak). Rengeteg plüssjáték és alvóka közül neki valamiért ez volt a legszimpibb.
2017. szept. 28. 14:36
 2/12 anonim ***** válasza:
63%

Micimackóból tigrissel, kb fél méteres, sose szerette a plüssöket nem is igazán vettem neki, de keresztelőre kapta aztán pár hétig csak porosodott.

Egyszer csak annyira megtetszett neki hogy elkezdte mindenhova hurcolni magával, amiből következett hogy le is fektette aludni, így beraktam mindig a kiságy végébe, majd egyik nap felült és magához húzta na azóta azzal alszik.

2017. szept. 28. 14:42
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Kabalával és ő választotta olyan 1 éves kora körül.
2017. szept. 28. 16:29
 4/12 anonim ***** válasza:
"Takival" alszik kb. 8 hónapos kora óta. A babatakaróját kezdte el hurcolni, így 4 részre vágtam, hogy mobilis legyen. 1 évig meg sem mozdult nélküle, most már csak alváshoz használja. (3 éves)
2017. szept. 28. 18:19
 5/12 anonim ***** válasza:
31%
Semmiféle pótlékot nem használ.
2017. szept. 28. 19:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Cumi és babakendővel. Mindenféle színben van, de amúgy ugyanolyan, a szín nem zavarja, mikor mondom neki, hogy ideje kimosni a rózsaszínt, akkor megy a szekrényéhez, és veszi ki a soron következőt.

Oviba és mindenhova viszi, ha "koszolós" helyre megyünk (pl.: játszótér), csak akkor tudom vele megbeszélni, hogy hagyjuk a kocsiban, mert koszos lesz. De még akkor is ad neki egy puszit, mielőtt otthagyja :)

3 éves

2017. szept. 28. 20:20
 7/12 anonim ***** válasza:

Gyermekem egyvalamihez soha nem ragaszkodott, mindig cserélte, hogy hol ezzel a plüssel, hol kisautoval alszik, inkább a kényelem motiválja, de az sem "kedvenc", pl egy nagy hold-dal imádott aludni, ill mostanában a párnának széthajthato bari a sztár.

Bölcsis beszoktatásnál autos képeskönyv segitett sokat, nem győztem ugyanazt venni és ragasztgatni:)

Oviba most hol ezt a plüsst viszi, hol azt, mindegyiknek megmutatja az ovit :)csak mert autot nem viszunk be mert konfliktusforrás lenne, eltunne, lehet nem is engednék.érti is és maximálisan elfogadja

2017. szept. 28. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Mikor hazahoztuk a kórházból a kisfiam az apukája vett a sarki patikában egy melegíthető sünit. Nagyon szép kis figura. A kisfiam pár hónapos korában beraktam egy délután a plüsst a kiságy sarkába, addig a komódon volt a gyerekszobában. A következő alvásnál, amikor betettem az ágyba egyből elkapta és magához húzta a sünit, és úgy aludt, hogy a kezével átölelte, a homlokát pedig a fejéhez nyomta. Addig a pillanatig egyetlen plüssre sem reagált ilyen módon. Azóta is ez a helyzet. Most 10 hónapos elmúlt a kisfiam, Sünci a társa, mindenhová jön velünk, és vele is alszik. Már van Sünci2, arra az esetre ha bármi történne...
2017. szept. 28. 22:19
 9/12 anonim ***** válasza:
66%

Velem.

Hiába próbáltam, semmi nem kell neki helyettem.

2017. szept. 29. 09:13
 10/12 anonim ***** válasza:
71%
A kabalåk. stb, nem anyåt helyettesitöpotlékok, ugyanis anya nem helyettesìthetö .. a gyermeknek jön jol, pl beszoktatàshoz es önållosàg/önvizalom fejlödéshez
2017. szept. 29. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!