Mi volt a legdrágább játék, kiegészítő, bútor vagy bármi, amit nem bírtatok ki, hogy ne vegyetek meg babátoknak?
Akkor is, ha úgy érezted, hogy felesleges ennyit költeni, lenne olcsóbban is, használtan meg pláne, vagy, hogy valamiből rengeteg vettél (szép plüssök, cumi, stb)
Kérlek ne veszekedjetek a post alatt! Senkit nem szeretnék provokálni, vagy felidegesíiteni, csak kíváncsi vagyok, küzdök pár dologgal, amiket nagyon szeretnék, de tudom, hogy nincs rá akkora szükség ennyit fizetni érte, ezért úgy gondoltam, hogy egy dolgot hagyok meg, amit majd megveszek.
Kedves utolsó! 65 ezer forint is rengeteg pénz, szerintem. Persze nem a 390 ezres rózsaszín bútorhoz és az ennél is drágább bútorokhoz mérve, de nagyon sok pénz.
Köszönöm a válaszaitokat, klassz dolgokat írtatok! A tricikli és az adamo hinta nálam is listán szerepel, de a hintához az állvány nevetségesen és indokolatlanul drága. Fizio és Pötiről sajnos nem tudom, hogy micsoda és így a keresőbe csak idegennyelvű találtok jöttek, de jobban utána fogok keresni, már csak kíváncsiságból! Mindenkinek zöld kezet adtam! :)
Úgy látom sokan úgy értelmezték a kérdést, hogy mi az, ami drága volt és nem érte meg. Én írtam a triciklit és a járókát. Én azokat nem bántam meg, nagyon szerettem mindkettőt, ugyanúgy megvenném most is.
Ha van kedved írd le miken dilemmázol, hátha segíthetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!