Szerintetek érdemes pelenkázós kiságyat venni? Vagy nektek sima van és külön oldjátok meg a pelenkázást, például az ágyon?
Mikor én voltam kicsi, volt egy kiságyam, arra tett apám egy fa lapot, és arra került az a puha alátét (olyami mint ami ma is van, csak az régebbi kivitelben). Szóval nem a kiságy volt pelenkázós, csak rá volt rakva helyhiány miatt.
Most a lányomnál úgy volt, hogy külön a kiságy, és a régi ebédlőasztalt hoztuk be, arra tettük azt a szivacsos alátétet. Nekünk jó volt így, mert a babaápolási cuccok elfértek még az asztalon. Szekrény volt amúgy is a szobában, szóval ebből a szempontból sem hiányzott a komplett pelenkázószekrény. Ha kisebb lett volna a szoba, valószínúleg csak a kiságyra fért volna el a pelenkázó alátét.
Amíg alig mozgott, jó volt így, de amint elkezdett forogni biztonságosabbnak gondoltam az ágyon pelenkázni. Hamar el is raktuk az alátétet, meg kivittük azt az asztalt, azóta is az ágyon pelenkázom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!