120X60-as kiságyba elegendő az egy szenzorpados Angelcare légzésfigyelő?
5-ös Apuka vagyok.
Őszinte részvétem innen a távolból, ismeretlenül is a családnak.
Mellékesen, mint szabadidejében elsősegély szolgálatot ellátó apuka szeretném itt lábjegyzetként megjegyezni, hogy az ilyen kütyük csak egy jelzőberendezés. Amennyiben leáll a légzése a csöppségnek, a rendszer pedig riaszt (jobb esetben), nem elegendő. A termék nem fogja riasztani a mentőket, nem fogja elkezdeni a segítség nyújtást és végezni sem fogja azt, akár helyesen vagy sem. Bizonyos, hogy kapunk egy jelzést, amelyre reagálhatunk, de ha nincs mögötte megfelelő ismeret, okafogyottá válik a figyelő. Ezeket jó tanácsként írom, szó sincs mögötte rossz szándék.
Ha beszerzése kerül egy ilyen termék, fáradjunk el egy tanfolyamra is, hogy ismerjük a teendőket, mert sajnos a jogsis tudás ide nem megfelelő (kicsik ellátásának fogásai merőben másak), vagy már oly' rég volt, hogy tán igaz sem vót.
Mindenkinek jó egészséget!
Köszönöm a válaszokat!
Végül a 2padosra esett a választás! :)
Ahonnan rendeltem egy ingyenes újraélesztő tanfolyamot is biztosítanak a vásárlóik számára a János Kórházban!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!