Ajándék Disney Minnie polár takaró mellé Ti milyen kiegészítőt vagy egyéb más minnies ajándékot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Keresztlányom születésnapjára vásároltam egy Minnie-s polár plédet, mert imádja! Szerintetek a plédhez milyen kiegészítő ajándék illene nem túl nagy összegben? Köszönöm a segítségeteket!2016. aug. 26. 09:06
1/9 anonim válasza:
És honnan tudjuk, hogy mit szeret?
Még a korát is megtartottad magadnak!
2/9 A kérdező kommentje:
A Minnie-s dolgokat szereti azért is vettem neki minnies polár takarót! A korát tényleg nem írtam 4 éves! Bocsi
2016. aug. 26. 09:14
3/9 anonim válasza:
Ha csak ez kell neki, akkor miért nem egyértelmű, hogy keress még vmilyen masik Minnie szart?
4/9 anonim válasza:
nézd, szűrtem neked Minnie Egérre, így tudsz itt nézelődni: [link]
5/9 anonim válasza:
Láttam egy kislányon a múltkor Minnie-s hajpántot (fülek és pöttyös masni). De színes ceruzáktól a nagy méretű poszterig bármit találsz, a lényeg, hogy neki még ne legyen olyan.
6/9 anonim válasza:
Egy egyszerű papírboltban is szétnézhetsz, hajcsat, hajpánt, notesz, matrica...
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Főleg a linket! A csúnya szavakat mert kérlek mellőzzük! Ez csak egy ártatlan kérdés volt! Nem kell ilyen szinten válaszolni még akkor sem, ha Te ezeket a dolgokat ellenzed!
2016. aug. 26. 09:32
8/9 anonim válasza:
Matrica, bögre, póló, zokni, bugyi, sőt valamelyik drogériában egészen biztos, hogy láttam Minnie egeres tusfürdőt is.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatokat nagyon nagyon jók! Köszönöm nagyon aranyosak vagytok!
2016. aug. 26. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!