2 hetesen aludhat az oldalán? Vagy hason?
Már egy naposan is hol így hol úgy szokták letenni a fejforma miatt
Ha oldalt fekteted a hátát támasztan i kell és felül levő lábát kissé előre tenni
Egyszer volt itt egy kérdés, hogy ki hogy altatja a babáját. Egy anyuka a következőt válaszolta: Először a hátán altatta, de szólt a védőnő, hogy az nm jó, mert ha bukik megfullad meg amúgy is eldeformálódik a feje. Akkor a hasán altatta. Akkor szólt a gyerekorvos, hogy az sem jó, mert úgy gyakoribb a csecsemőhalál. Utána az oldalán altatta a babát. Ezután mentek csípőszűrésre, ahol az orvos mondta, hogy az meg a csípőjének nem tesz jót.
Na szóval minden póznak van előnye és hátránya is.
Amíg ilyen kicsi volt, én nagyon féltem attól, hogy bukik és megfullad, így hasra tettem volna, de azt nem is szerette meg úgy szopizni sem tudott. Ezért az oldalára tettem és kitámasztottam a hátát. Igyekeztem mindig váltogatni az oldalakat, de néha volt a hasán és a hátán is.
Kedves utolso! Teljesen igazad van. Igy azért jo ugy azért jo...vagy nem jo :-D most kiprobaltuk az oldalán, eddig a hàtán aludt, napkozben
meg ha rajtam alszik akkor hason. Tényleg nem lehet eldönteni hogy hohy a
Lehet tudományos téziseket gyártani, meg kitapasztalni, hogy milyen pózban hajlandó békésen elaludni a baba!
Ha oldalt fekteted érdemes megtámasztani a hátát egy hurkába csavart frottír törölközővel, hogy ne dűljön véletlenül hanyat.
Nálunk az oldal és hason alvás vált be (mindenféle ijesztgetés ellenére,) mert így tudtunk legalább 3 órát aludni egyfolytában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!