Ez közül melyiket választanátok 2,5-3 éves kisfiúnak?
Nekem a második sokkal jobban tetszik, de attól félek, hogy beütné a fejét a szélébe, támlájába. Az első lehet kényelmesebb, biztonságosabb ilyen szempotból, de nem igzán tetszik (más mintával se, a minta csak példa).
Masodikat.
Az elso gyerkocnek 2evesen vettunk olyat mint az elso.(januarban)
Februarban elkapta a hanyos fosos virust.elso hanyassal telibe talalta az opdalat,a kulso felet.vegig a szep szoveten.....bloaaa...meg most is rosszul vagyok tole....
Akarmivel sikaltam,foltos es budos maradt.
Vettunk egy 90*200as rendes fa keretes kulon matracos agyat es vettunk hozza leesesgatlot.azota is azon alszik(matracot. Csereltunk csak) 10eves lesz.a kozepsonek mar elsore nagy aggyal kezdtem mikor 2eves lett akkor megkapta a nagytol a leesesgatlot.
Nem feltetlen kell koszos kez,egy 2,5-3 eves gyerek meg nem biztos,hogy eljut a wc ig ha hanynia kell...
En epp ezert a szonyegeket is mind csereltem jo minosegu parkettara.
Szeritnem jobban jártok egy 90*200-as ágykerettel olcsón is vannak fa keretek és bele egy szivacs matrac pl IKEA.
Az elsővel valóban az a baj, hogy nem tudod takarítani a körbe menő részt, a másodikra tudsz párnát tenni, ha attól félsz, hogy beüti magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!