Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Hogy lehetne megreformálni...

Hogy lehetne megreformálni egy ilyen babaágyat?

Figyelt kérdés

Szüleimtől kapjuk, még az enyém volt, szeretnénk kicsit korszerűsíteni... festeni nem akarjuk, mert akkor csiszolni kellene, valami matricára, vagy tapétára gondoltam, de nem tudom...

ötlet?

[link]

2016. máj. 14. 16:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5. válaszoló véleményét osztom. Egy szép mintájú pelenkázófeltét, rácsvédő, baldachin, az üres polcokra meg tehetsz fonott, vagy színes dobozokat a cuccoknak és kész is. Az én kiságyam kiszolgálta az én két gyerekemet is, sima rácsos volt, a célnak tökéletesen megfelelt. Ha a rácsokat akarod eltakarni, akkor tegyél rá ilyen zsebes tárolót, lehet szépeket is kapni.
2016. máj. 15. 10:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát én biztos szentimentális vagyok, de ha már anyukám az unokájának őrizgette, hát használatba venném. Az én anyum sajnos nem láthatta az unokáit :(

Inkább a kiegészítőkkel dobnám fel, ahogy itt páran mondják. Szép textilekkel, lepedővel, tennék a falra aranyos lámpát, valami polcot. Jó színű fallal, esetleg falmatricával. Szerintem tök jól meg lehetne csinálni.

2016. máj. 18. 13:26
 13/14 A kérdező kommentje:
igen, én is meg szeretném tartani, ezért kértem ötletet, hogy mivel tegyem kicsit dizájnosabbá :)
2016. máj. 18. 17:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szörnyű, én használnám, ha ilyen lenne, de mi semmit nem kaptunk, mindent meg kellett venni. A matrac meg a rácsvédő stb majd feldobják, a pelenkázóra vennék valami nekem tetsző szivacsot, a polcokra meg vmi kis kosarakba tenném a pelenkázás kellékeit, később a kisebb játékait. Vagy mintás játéktartó dobozokba. Nekünk egy fehér rácsos ágyunk van, "üresen" nagyon semmilyennek tűnt, aztán belepakolva már aranyos.
2016. jún. 5. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!