Anyukák ki kell mosni a baba ágyneműket, és az ágynemű betétet? Akkor is ha nagyon jó minőségű, új? Vagy elég öblíteni?
Mi kimostunk mindent, a védőnő tanácsára. Mert a bolti ruhákat is kimossa az ember, festék, szennyeződések lehetnek rajtuk.
Azt nem teljesen értem, hogy hogy érted, hogy dísznek készítenéd elő az ágyneműt, de a kiságyba ne tedd bele, ha majd meglesz a kicsi, mert felesleges és veszélyes is teletömni a kiságyat nem használandó dolgokkal.
A rácsvédő hasznos, de meglátod majd, épp mi lesz az álláspont róla, amikor meglesz a babád (az orvosom mondta, hogy volt nemrég egy kutatás, hogy ugyanannyira okozhat bajt, mint amennyit véd). A baldachin fulladásveszélyes lehet, de persze ez nem 100%.
De egyébként előre ne tedd be az ágyba, majd csak a baba születése körül, ne porosodjon.:)
" a rácsvedőt pedig megfelelőlen kell kikötni,persze ha nagyobb a baba elhiszem le szedi de nem egy új szülött"
Mert szerinted azért lehet veszélyes, mert leszedi? Te se vagy túlságosan képben.
Azt gondolod attól steril, hogy drága és zárt dobozban érkezik? Szerinted az anyag kiszabása és varrása után mit csináltak az ágyneművel? Valószínűleg vasalták és lezacskózták, amit ráadásul bármikor kibonthatnak és pillanatok alatt újra becsomagolhatnak.
Meg sem fordulna a fejemben mosatlanul használatba venni.
Kimostam mindent, pedig nem vagyok paramami. De ez alap. Azt hittem, hogy mindenhol.
A videóhoz annyit, hogy nekünk a rácsvédőt azért nem ajánlották, mert nem engedi szellőzni a kiságyat, így a kilélegzett co2 jobban megreked. Ha már hason ne altassuk, mert feldusul a co2, akkor egy zárt ketrecet se csináljunk a kiságyból baldachinnal, rácsvédővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!