Anyukák szerintetek ez kislányoknak is szép?
Drága férjem ezt vásárolta meg amit csak tegnap este közölt velem.Teljesen ki akadtam :(
Jézusom, nemhogy örülnél...
Más össze tenné a kezét..az ilyen semmit nem érdemel.
hát vérig lennék sértve ha a férjem ezt így mind megvette volna potom 330 ezer Ft-ért... :D
kérdésre válaszolva, szerintem jó kislánynak is, és nem baj hogy nem annyira giccses babás, mert ha később az ágyat eladjátok, a gardrób attól maradhat legalább, én direkt úgy állítottam a szobát össze, hogy a rácsos ágyon kívül minden ifjúsági bútor, hogy ne kelljen újra cserélni...
nem az a klasszikus puncsos lányos szín, viszont nagyon szép, letisztult, mondjuk én a klasszikus stílust szeretem, nem a modern stílust, így nálam ez ki lenne csukva, de mint modern bútor, nagyon szép, kellemes. teljesen rendben van lánynak is.
Szerintem nagyon szep! En hidegrazast kapok ha lanyoknak minden rozsaszin.
Ez meg semleges, es feldobhatod barmi rozsaszinnel ha akarod.
Bar kikerhette volna a velemenyed.
Az en ferjem ellenkezoje volt, en vettem mindent , nem foglalkozott semmivel, nem erdekelte. Az se jo am.
Valóban .. inkább fiús (szerintem), de attól szép. Igaz ebben az árban, sokkal szebbet, és csajosabbat is választhatott volna. Egyébként a kiegészítők milyenek, az legalább csajszis?
Azért megviccelném a helyedben, hogyha már ő sem kérte ki a véleményed ezekkel kapcsolatban, a névválasztásnál te sem fogod ( ha még nincs eldöntve). Nekem rosszul eset volna, hogy így kihagy dolgokból. Végül is közös baba ..vagy nem?
Szerencsére az én férjemnek eszébe nem jutna ilyen.
Nekem tetszik, de en alapban a leegyszerusitett butorokat szeretem. Nalunk a gyerekszobakban a kiegeszitok es a falak elenkebb szinuek. Szerintem ezzel a butorral nagyon jol be lehet rendezni egy gyerekszobat. A szurke es pasztell rozsaszin peldaul egy nagyon szep kombinacio.
A nagyobb hangsulyt inkabb arra tennem, amit irtal, hogy a ferjed elnyom mindenben. Ha ez igaz es nem tulzol, akkor ezt beszeljetek at, mert idegbajd fogsz igy kapni elobb-utobb.
Nem lenne ezzel gond, ha eleve rabiztad volna a dolgot, de ha mindenben dont helyetted es neked eselyt sem ad, akkor az mar regen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!