Mekkora a kisgyerek ágyatok?
Figyelt kérdés
Kislányom két éves múlt. Új ágyat szeretnék neki most év elején. Tanácstalan vagyok a méretével kapcsolatban. Azt hittem, hogy nagyjából egy sablon méretűek. A hosszúsága érdekelne. Elég az 1,60-as, vagy legyen egyből 2 méter a hossza. Úgy gondolom, hogy kamaszkorában úgyis le kell cserélni. De addig mekkora legyen? Az is lehet, hogy csak túl bonyolítom ezt a kérdést, mert meglepődtem, hogy több méretben van.2016. jan. 1. 14:50
1/13 anonim válasza:
Fiam másfél évesen kapott leesésgátlós ágyat. 160x80 cm a mérete. Ez jó lesz szerintem iskolás koráig, akkor majd rendes "felnőtt" méretű heverőre cseréljük majd (90x200-asra).
2/13 anonim válasza:
90*200-as. a nagyfiam 10 éves, és 150 cm. Már vagy 3 éve nem lenne kényelmes neki a 160-as ágy.
Ágyat nem 3-4 évre terveztem venni.
Egy fa keret, és matracot lehet benne cseréni.
3/13 anonim válasza:
Hosszabbíthatós Ikeás van mindkét gyereknek. Előbb 135, majd 160, a végén 180 cm hosszú. Addigra úgyis cserére érik.
Nekem a 2 éves nagyon elveszettnek tűnt a 200 cm-es ágyban.
4/13 anonim válasza:
nekünk a kiságy 70*140 szal az csak olyan 6 évesen cserélem majd le a gyereknek
átalakítható rendes ággyá abban alszik már 1,5 éves kora óta - soha nem esett ki belőle ...
rendes felnőtt méretű ágya lesz 90*200 majd jövő ősszel
6/13 anonim válasza:
4éves, nem emlékszem pontosan, vagy 120*60as vagy 140*70es.
7/13 anonim válasza:
Eleve úgy rendeztük be a gyerekszobát, hogy helyet kapott benne egy normál felnőtt egyszemélyes ágy is. Azon feküdtem, míg szoptattam ill. azon aludtunk felváltva mikor beteg volt. Amikor kinőtte a kicsit, csináltattunk az asztalossal rá egy leesés gátlót és úgy költözött át.
8/13 anonim válasza:
2,5 évesen cseréltük le a kiságyat, a fiam 90x200-as ágyat kapott, nem akarjuk cserélgetni pár évente az ágyát.
9/13 anonim válasza:
22 hónaposan cseréltük le a kiságyat, 90×200-as ágyat csináltattunk Neki. Éjszaka bejárja az egészet,annyira forgolódik.
10/13 anonim válasza:
Dany gyerekágyat vettünk 90*200-as méretben. Szeretjük, mert mi is odaférünk meseolvasáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!