Kengurut ki mikor kezdett el használni? Jövő héten tölti be babucim a 3. hónapot . Eddig 2 személy ajánlotta fel a segítségét tömegközlekedési eszközökön
Oké a környéken tökéletes a baba kocsi ,apa dolgozik nagy baba kocsit vettünk sajna és az alacsony padlójárat ahogy kivan írva a táblákra közel sem úgy jön
mennénk már nagyon csavarogni :)
Ne kengurut vegyél.
Én meitai-t használtam, és nagyon praktikus szerintem, nagyon szerettem (és a fiam is)
Én is csatos hordozókendőt használok és szuper! Lehet először azt gondolod, hogy lehetetlen küldetés használni, de nem az. Praktikus, kényelmes, és a babának is jó.
Kb. 3 hónapos korától használom. Most 7 hónapos, és imádja ha cipelem. :)
Az igaz, hogy a kengurunál minden jobb, de azért a meitai, csatos hordozó sem igazán nektek való még. Szövött kendő, karikás kendő tökéletes, kompromisszumos megoldásként kendő alapú meitai.
Van hordozós fb-csoport, ott sokat segítenek, de legjobb lenne hordozós klubba menni, ott próbálni is tudsz.
A karikás kendő szerintem tök jó, újszülöttkortól a hordozós kor végéig használható, annyi, hogy félvállasan terhel, ezért váltogatni kell az oldakat, de nagyon könnyű megkötni. A mei tai is jó választás, ha már tartja önállóan a fejét, és ha már stabilan ül, akkor tényleg a csatos hordozó a legkényelmesebb, és hátrakötni.
Vagy ha nem idegenkedsz a kendőkötéstől, akkor sima hosszúkendő, azt lehet a legtöbbféleképpen variálni, és az is újszülöttkortól végig jó, csak kicsit hosszabb megtanulni, én meg lusta vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!