El tud romlani egy légzésfigyelő?
Hogyne lehetne hibás, bármilyen elektromos készülék elromolhat.
Sejtésem szerint alapvetően nem jó minőség és a használat miatt megtört benne valamelyik vékony fémvezeték, így nem kap impulzust. Milyen márka?
Nekem volt egy nagyon régi AngelCare, mikor első gyereknél használtam, még semmi baja nem volt. Kölcsönadtam másoknak, és mindenki visszaadta, hogy rossz. Pont az volt a baja, mint a tiédnek. Aztán mikor kellett az újabb csemetéimnek, megnéztem, rájöttem, hogy rossz az érintkezés, ahol a lapok vezetékének a banándugója becsatlakozik a főegységbe. Így is lehetett azért használni, ha addig állítgatta az ember, míg éppen jó nem lett. Sajnos a légzésfigyelőket nem nagyon szervizelik hivatalosan, ha rosszak, és garanciálisak, akkor csere, ha nem garisak, akkor kuka (illetve elektromos hulladékgyűjtő).
A te légzésfigyelődnél is tuti ilyen hiba van, lehet, hogy eleve az érzékelő rossz, lehet, hogy megtört valahol a vezeték.
Pedig a BabySense jó márka.
Érintkezési hiba lesz, lehet, hogy megtört a kábel és amiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!