Kiságyba hogy is van ez?
Jaj utolsó elhiszem, hogy van ilyen, de nem kell túlzásba esni. Egyszer egy gyerek megfulladt a kiflicsücsökbe, most akkor tiltsuk be azt is.
Odafigyelünk akkor a szoba hőmérsékletre, ha ez ilyen fontos, bár én úgy tudtam a bölcső halál okát még mindig nem tudja senki.
Egy rácsvédö madzagja nincs olyan hosszu, hogy a gyerek nyakára tudjon tekeredni. Plusz a madzag kivül van, nem belül. Igazábol a baba el se érheti, még ha kikötödik, akkor sem. Amugy meg na, csak meg tudja kötni az ember lánya ugy, hogy egy 9 honapos gyerek ne tudja kikötni, nem? Amugy láttátok az ágyat, amiben meghalt a baba? Tiszta kupleráj az egész, tele minden szirszarral. Egy kiságyba semmi nem kell. Lepedö+baba+hálozsák. Ennyi. Meg azért basszus, 27 regisztrált halál emiatt, oké, nade 20 év alatt. 1.35 gyerek évente. A mennyiböl is? A világ összes gyerekéböl. Hát nem valami sok, ettöl én pont nem féltem a gyerekemet. Még annak is nagyobb az esélye, hogy a kiságyban alvo gyerekemre aszteroida zuhan.
Kérdezö, szerintem sem okés ez a 25 fok. Ez rettentöen meleg, borzalmas lehet ilyen melegben aludni. Miután megfürdettétek a babát+megtöröltétek, stb, szerintem szellöztessétek ki a szobáját kicsit. Persze ne legyen 15 fok, épp csak egy kis hüvösebb levegöt engedjetek be. Ezalatt természetesen ne legyen a szobában a baba. Az én fiam 4 honapos koráig pléddel aludt. Addig nem rugta le. Utána át kellett térni a hálozsákra, mert nagyon ficánka lett. Nekünk 3féle vastagságu van jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!