Hol találok olcsóbb baldahint? Ami nem használt, mindenhol drága ahol néztem.
Figyelt kérdés
Láttam egy szettet 30 ezerért majdnem szivbajt kaptam :(2015. febr. 18. 21:02
2/6 anonim válasza:
Miért olyan fontos? Csak neked szép, de semmi funkciója nincs. Ha nem.tehetitek meg, hogy megvegyétek, akkor ne vegyetek. Nem fontos.egyáltalán. Inkább tedd félre azt a pénzt vészhelyzetre vagy a gyereknek.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Nalunk a gyerekorvos leveteti, mikor kijon a babahoz. Sogornommel levetette azonnal, en mar nem is raktam, mondjuk nem is volt tervben. Azt mondta ,,elfogja a levegot a babatol''. Ez nyilvan nem ugy ertendo, hogy alig jut be levego a gyerekhez, szerintem ugy gondolja, hogy nem tud jarni a levego a kisagyban, hanem allott lesz. Ez igy hulyen hangzik, de gondolom ertitek mire gondolok. Egyetertek vele, szepnek szep, de felesleges.
5/6 anonim válasza:
A világ legfeleslegesebb dolga! Tudod mennyi mindenre kell a pénz! És a baldahint soha nem fogod figyelni! Mindig csak a gyereket fogod nézni és letojod mi van körülötte! Akár almásládában is feküdhetne akkor is csak a gyereket nézed és nem mást!
6/6 anonim válasza:
Én 2éve a figarobababolt.hu oldalon vettem kb 2500Ft volt.
Nekünk speciel bejött. Jól jött mikor odavágott a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!