1/7 anonim válasza:
Szerintem ez így nem éri meg, mert a párnát+párnahuzatot sokáig még nem fogod tudni használni, lepedőből viszont nem árt ha van 2 db.
2/7 A kérdező kommentje:
Huha, sajnos azt se tudom mit vegyek :(
2015. jan. 26. 15:24
3/7 anonim válasza:
Paplan meg párna tök felesleges. Legyen min. 2 lepedő, rácsvédő és újszülöttnek szerintem hálózsák a tökéletes éjszakára.
4/7 anonim válasza:
Sztem: Ikea-s lepedő, eleve 2 db van egy csomagban. A rácsvédőt is megveheted ott. Párnát valóban nem szoktak (nem is nagyon szabad) rakni újszülöttnek. Vsz úgyis hálózsákban altatod, sztem a paplan is felesleges. Ha baldachint szeretnél, azt rendeld meg külön vhonnan.
5/7 anonim válasza:
Hát lehet le leszek pontozva de ezek így a képen jól néznek ki de a használhatatlanok.
Szerintem a baldahinnak semmi értelme, hacsak nem nagyon huzatos a szoba, a takarónak tökéletes egy finom pihe puha takaró nézd meg a wellsoft takarókat!!!!! párna meg nem is kell ilyen pici gyereknek. Egyedül az ágyrács védőnek van értelme, de azok meg nagyon vékonyak...... jobban jársz ha magad varsz egy normális vastagsátút aminél tényleg nem koppan majd a feje akkorát.
6/7 anonim válasza:
Ja persze lepedő kell, az alá meg valami vízhatlan lepedő is.
utolsó voltam.
lepedőből érdemes 3-mat venni, egyik pisis, másik éppen szárad a harmadik meg pont ráadható a matracra, én 3-mat használtam és kellett is.
7/7 anonim válasza:
nekünk matracvédő lepedőn van pamut,a gumis vaganza jó áron is van és minden színben kapható(abból kellett a több,egy időbe nem győztem cserélni bukás miatt) hálózsákba alszik,(úgyis ledob minden mást magáról) esetleg egy takarót arra ráterítek. van ilyesmi paplanja persze,de nem vennék még egyszer, nincs egy nagy értelme úgyse használja sokáig,meg valahogy jobban szeretem a takarót. rácsvédőből hosszút vegyél,nekünk keresztbe fordul az ágyon,le is kell cserélnem a rövidebbeket.baldachint vettünk,de mondjuk én azért mert kék a szoba fala, lányosítani akartam rajta rózsaszín baldachinnal meg függönnyel. szépen feldobja a szobát,de nem létszükséglet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!