Ágyneműhuzat nem kell a babának? A szettek, amiket néztem, mind huzat nélküliek!
Nézzétek pl. ez: [link]
Nagy vásárolgatásban vagyunk :) Szóval én azt gondoltam, kell paplanhuzat és párnahuzat, hiszen a bukást stb-t könnyebben ki lehet így mosni. De ha meg külön kell megvenni a huzatot, akkor miért ilyen szép színes a takaró és párna ami a szettben van és miért nem sima fehér? Nem fog átütni a paplan mintája a huzaton? Egyébként májusi babánk lesz, ez a szett amit belinkeltem, akkor már meleg lesz ugye..?
3 és 5 éves unokáim még mindig hálózsákban alszanak.
Gyerekeknek a legjobb , nem takaróznak ki és nagyon kényelmes. A fejük alatt sincs párna. Így szokták meg.
Lehet, hogy én vagyok tudatlan, ezt a szettet nem ismerem, de amikor mi vettük akkor baldachin, rácsvédő, párnaHUZAT, takaróHUZAT volt benne, és ahhoz kellett venni a párnát, és a takarót.
Különben kb. amíg használtuk a baldachint, meg a rácsvédőt, addig nem használtuk a kispárnát, takarót. Így igazán nem volt egyben értelme a szettnek :)
párnát csak 1 éves kor után lehet adni nekik, de ha nem muszáj akkor sem, nem egészséges. nekem 5 éves a fiam, még párna nélkül alszik.
takarót sem terítesz rá mert amíg pici, fulladásveszélyt okoz, magára tornázza és nem tud alóla kibújni. hálózsákat ajánlanak, azt mi 2,5 éves koráig használtuk, de csak 4 éves korában tudta magát betakarni, addig sajnos kitakarózott és fázott. baldachin ugyanúgy felesleges, az első dolgod az lesz, hogy leszedet mert útban van, nem praktikus, nekem pl. a gyerekorvos szólt mikor kijött a hazaérkezésünkkor, hogy szedjem le, mert balesetveszélyes, elzárja a levegő utják, betornázza, bekapja, megfulladhat tőle vagy ha nem jól van rögzíve, magára ránthatja.
szóval ez mind tök felesleges pénzkidobás :D amikor már már párnát használ és takarót, akkor meg már kicsi lesz neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!