Mik azok a kelengyek, amiket megbantatok/felesleges volt?
Figyelt kérdés
Sok mindent ajanlanak a babakelengyehez, de a fele haszontalan.
Pl melyik a job: a
rugozos szek,
vagy a hinta
Kell-e egy mozeskosaros kisagy (hamar kinovik, ezert feleslegesnek tartom, de sokan nem teszik bele a rendes babaagyba.)
Bebiornek:
pelenkara csipteto?
Vagy a matrac ala?
Vannak ezek a praktikus utazoagyak, ami egyben jaroka, pelenkazo es utazoagy is.
Megkoszonnem a tapasztalaitokat!
2014. nov. 13. 17:32
11/12 anonim válasza:
Nekünk a hordozókendő és a babaerszény volt felesleges, mert utálta a babánk. A mellszívót kétszer használtam, a nélkül is el lettem volna. Szopipárnát csak terhesség alatt tudtam kihasználni, meg csomó felesleges ruhát vettem az elején (csak a bodykat, rugikat, overált és egy sapkát kellett volna). Nekünk bevált az Adamo hinta és a pelenkára rakható légzésfigyelő. Járókánk, utazóágyunk nincs, nem hiányzik.
12/12 anonim válasza:
9. vagyok: Van még egy dolog, amit nem használtunk, a kenguru. Vettünk egy gyönyörűséges Chicco kengurut, kb 2x volt elől, amíg a férjem kitapasztalta hogyan működik és ment a nagyobbikkal egy kört a kertben. Utána valahogy nem volt alkalom használni. A kicsinél elő se került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!