Milyen szint valasztanatok egy olyan babaszobaba, ahol fiu-lany ikerpar "lakik"?
Homok, világos lazac, krém.
Nem rajongok az erős színekét, valami szép világos, de nem semleges színt választanék.
En valoszinu csokibarnat valasztanek. A fiu oldalan csikok a lany oldalan pottyok. Barcsak le tudnam irni mire gondolok...a csoki kombinalhato rozsaszinnel, kekkel, zolddel es sargaval. Mondjuk valasztassz egy semleges szint: tort feher alapnak. A Kisfiu oldalan kozepig vagy fentrol lefele vagy bordur csoki szinu csikok a kislany oldalan pottyok. hasonlokepp. Vagy kisfiu oldalan lenn csukok, kislany oldalan fenn pottyok. A szobat tagabba teszi es a kicsik szeretik az egyszeru formakat. Nem hiszek a tulzsufolt falakban.
Az en kisfiamnak sima nyugisarga volt es kapott nagyon egyszeru ( de tenyleg majdnem primitiv) auto, truck, helikopter, robogo matricakat. amik fekete konturral voltak megrajzolva, egyszinuek voltak es vilagos arnyalattal voltak rajta az ablakok, hajlatok stb.
Szia! Nekem lenne több ötletem is, leírtam néhányat:
1, az összes fal valami ilyesmi vanília sárga és a lányos oldalon lányos abbés a fiúson fiúsabb falmatrica: [link]
2, két egymással szembe lévő fal fehér/bézs, és a másik két fal közül az egyik halványzöld, a másik pedig halvány lazac/halvány rózsaszín/halvány lila...és esetleg az egyik fehéres falra egy unisex falmatrica
3, ugyanúgy két egymással szembe lévő fal fehér/bézs, a másik két fal közül az egyiken lányos, a másikon fiús tapéta van. Pl:
4, tejeskávé/halvány mogyoró barna az összes fal és egy falra rózsaszínes pöttyöket festetek, a szembe lévőt pedig ugyanúgy, csak kékes/zöldes színnel.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!