Melyik légzésfigyelő a jobb az Angel Care vagy a Baby controll?
Angel Care-t ajánlották nekem mindenhol, mi azt vettünk, de még nem próbáltuk :)
36hkm
Eredetileg Angel Care-t akartunk venni, mert az jobban van promózva, csak jókat olvastam róla. Aztán a bababoltban nem volt éppen készleten, de ajánlották helyette a Baby-control-t. Megvettük. Már amikor hozták meglepett, hogy mekkora a doboza. Kb. kétszer akkora az érzékelője, mint az AC-nek. Eddig kétszer beriasztott. Az egyiknél, amikorra beértem, már ugyanúgy lélegzett a törpe, a másodiknál, amikor már folyamatosan csipogott, gyorsan kikaptam a kiságyból, így nem tudom, hogy téves volt e, mert felébredt rá, hogy kivettem.
Én csak az érzékelő mérete miatt ajánlanám inkább a BC-t.
Michail Mendoza, te tökkelütött idióta...
A mai árak mellett nyilván nincs olyan szülő, aki mindkettőt megvette, te önjelölt megmondóember...
A kérdező arra kíváncsi, akinek valamelyik van, az milyen véleménnyel van arról.
Nekünk AC 300-as volt, rengeteget riasztott tévesen (fülemmel hallottam, hogy szuszogott a gyermek és mégis riasztani kezdett), de bizony volt, hogy riasztásra ébredtünk és a gyermek a karjainkban ébredt némi unszolásra... Jó, nyilván csak mélyen aludt, de ki tudja... Kérdésre a válasz: BC-nak nagyobb a felülete, és állítólag ritkább a téves riasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!