Milyen játékokat vettetek a fiatoknak?
Nálunk is a focilabda a menő most.
Kisautók, sínek, építőkocka, aztán még ami inkább számunkra, de a gyerek is imádja, Ki nevet a végén társasjáték.
Ó, de aranyos kérdés!
:))
Nekünk lányunk van, de a férjemmel egyetértünk abban, hogy a fiúknak muszáj rendelkezniük egy olyan játszóasztallal, amin megy egy kisvonat, és van rajta állomás, meg híd, meg minden. :) Nem tudom, hogy mi ennek a neve. :))
Autopalyak;vonat sinnel;taviranyitos auto,motor,helikopter;szerelo vagy barkacs keszlet;rengeteg kisauto;lego es epito kockak;playmobil varak katonakkal,kalozhajo kalozokkal;amikor kisebb volt mindenfele playmobil traktor,darus,emelos stb jarganyok tetszettek neki.Most mar nagyobb,nagy kedvencek a Nerf puskak,tarsasjatekok,playstation,psp.
Ezeket egyebkent nem en szerettem volna,hanem a fiam.En csak arra figyeltem,hogy minnel kreativabb legyen a jatek,minnel tobb kiegeszitovel.
Mi egyebkent valahogy mindig tulzasba vittuk a jatek vasarlast,egy jatek boltot konnyen megtolthetnenk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!