Illetve +1 kérdés, ha állítható a méret, hány centire van a felső szélétől (tetejétől) a matrac? Azért kérdezem, mert bnőm (akinek vennék), elég alacsony, és nem tud "mélyre" hajolni...
2013. dec. 31. 14:38
1/7 anonim válasza:
Mi a Brendonban vettük kb 10k volt. 3 szinten állítható a matrac magassága, és vannak kivehető rácsai hogy később be is tudjon mászni magától. A magasságban amúgy szvsz nincs nagy különbség az ágyak között, ahhoz vannak belőve ami a babának biztonságos.
2013. dec. 31. 14:48
2/7 anonim válasza:
Örökölt lesz :) Kistestvérem jóval fiatalabb nálam, 2004-ben született, neki lett véve a Brendonban egy rendes fa kiságy, 3 szintre állítható, baldachinnal meg mindennel. Nagyon jó minőségű (anno jó drága is volt), így a mi gyerekünket is bőven kiszolgálja, lehet, hogy még többet is :)
2013. dec. 31. 15:11
3/7 anonim válasza:
1 Brendonos bölcsőnk van, ez 25-30e volt és 2 ikeás kiságy, az egyik 12e körül volt, a másik szintén 25e körül.Mindegyiket újonnan vettük. Általában nincs nagy különbség a kiságyak között abban, hogy hol a matractartó, de attól is függ, h mekkora matracot vesznek bele (van 3 cm és van 15 cm vastag is).
2013. dec. 31. 15:14
4/7 anonim válasza:
Brendonos fa 60x120-as kiságy, 20e volt újonnan.
A legfelső matracállásnál kb. 35 cm-re van a kiságy szélétől a matrac.
2013. dec. 31. 15:57
5/7 anonim válasza:
Faktumban vettük, 50 ezer volt ágyneműtartóval, rágásvédővel, 140*70 centis, jó magas, de szerintem ez standard méret, a legfelső álláshoz nem kell nagyot hajolni.
Ilyen kiságyat vettünk, innen. Újat vettünk, mert sokáig ki lehet használni, és több gyereket is tervezünk, így örökölhetik majd. Az nem jó, ha túl magasan van a legfelső szinten a matrac, mert már nagyon pici babaként is tudnak érdekes mutatványokat bemutatni a babák, vagy például a mi kisfiunk refluxos, így meg kellett emelni a matracát. Ha magasabban lenne, akkor ahogyan néha hasról hátra fordul, simán kivergődné magát belőle. Én is alacsony vagyok, de nincs gond a behajolással. Ha ez viszont ennyire fontos szempont, akkor ne legyen ágyneműtartója alul, annyival is alacsonyabb lesz a kiságy.
2014. jan. 1. 17:37
7/7 anonim válasza:
Kisfiam abban a kiságyban alszik amiben az édesapja is aludt annó 26 éve. Újra lett csiszolva és lakkozva, új matrac és kész is. (Egyébként az én kiságyam is megvan még anyuéknál a padláson.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!