Játékturi Budapesten?

Figyelt kérdés
Tudtok olyan jó helyeket, ahol nem csak babaruhát, hanem játékokat is lehet turizni, pl kilóra? Nem csak plüssfigurákra gondolok, azokat láttam a Hádában, hanem műanyag játékok, csörgők, rágókák, készségfejlesztők, játszószőnyegek, stb..
2013. okt. 29. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudok, de nekünk van egy csomó már kinőtt ilyen holmink- én pedig azt nem tudom, hogy hová tudnám feltenni, ahol megveszik olyan anyukák, akiknek kisebb babájuk van (a kisfiam már ovis).

Szép napot

2013. okt. 30. 10:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Vaterára vagy ilyen helyekre felteheted őket, netes eladásban nincs annyi kockázat, mint vételben. Nekem az a bajom az ilyen helyekkel, hogy nem látom, nem tudom megfogni a cuccot..

Néhányszor vettem már babaruhát Vaterán, volt hogy kifogtam szépet, de volt hogy olyat kaptam, amit biztos, hogy nem fogok ráadni a gyerekemre. Azóta nem is veszek neten, van itt nem messze minőségi turi (Angex), igaz a babaruhák nem a legolcsóbbak, mert 3600 Ft/kg, de tiszta újakat vagy szinte újakat hoztam onnan csak haza eddig.

2013. okt. 30. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:

köszönöm szépen az ötletet.

Ezek szerint a vatera megbízható szerinted?

köszönöm (1. voltam)

2013. okt. 30. 15:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem igen, csak írd le pontosan, hogy milyen a terméked. Ha valami hibája van, akkor fényképezd le azt is, írd be a lírásba, és akkor senkinek nem lesz rossz meglepetés ha megveszi, mert tudja mire licitált.
2013. okt. 30. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!