Tényleg van olyan gumis lepedő, ami 60X120-as és 70X140-es matracra is jó? Nem használtra gondolok.
Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 17:14
1/10 anonim válasza:
gumis aljúra vagy gumírozott szélűre gondolsz? :)
2/10 anonim válasza:
vízálló lepedőből és gumis szélű lepedőből is vannak ilyen méretek, mert ezek a sablon méretek. Nekünk a 140x60cm "egyedi" méretű matracunkra is jó a 140X70cm gumis szélű lepedő. Gumi lepedőből (vízálló) pedig 100x80cm van nekünk a lepedő alá téve.
3/10 anonim válasza:
70x140cm ha veszel akkor jó a 60x120cm re (gumis szélű)
4/10 A kérdező kommentje:
Gumis szélű sima lepedőre gondoltam. Akkor megveszem a 60X120-t, remélem jó lesz a mi nagyobb matracunkra is. Köszönöm
2013. okt. 28. 18:26
5/10 anonim válasza:
Miért nem veszel nagyobbat? A 60x120 lehet kicsi egy nagyobb matracra, de a 70x140 es biztos jó egy kisebb matracra. Mekkora matracra kell?
6/10 anonim válasza:
Á, ne vedd meg. Sajnos mi is ilyet vettünk, az eladót meg is kérdeztem, és mondta, hogy ez nagyon jó lesz, nincs értelme drágábbat venni, így megvettem a "minden méretre jó" -ból 3 db-ot. Egy-egy használat után szakadtak is, arról nem is beszélve, hogy kínszenvedés volt minden felhúzás. Végül (kb 6 hónap szenvedés után)a Brendonba vettem 70*140-esre valót, tök normális áron, és tökéletes. Ez az ideális, pénzkidobás volt az első 3! Persze elhasználjuk azokat a már szakadtakat az utazóágy matracára, az amúgy is 120*60-as, de soha többé nem vennék ilyet!
7/10 A kérdező kommentje:
A matrac 70X140, pont ezért estem gondolkodóba, hogy hogy lehet jó rá a kisebbre való is.
2013. okt. 30. 16:01
8/10 anonim válasza:
Ha 140x70 cm a matrac akkor olyat vegyél rá, ne kisebbet mert az nem jó, ha jó is lenne nagyon feszülne és hamar szétszakad.
9/10 anonim válasza:
Na válaszolok én is hátha valakinek hasznos lesz.
120x170-es kókuszmatracra 120x60-as gumírozott szélű lepedőt rendeltem (100% pamutból amúgy és a babaszafariról rendeltem) és pont jó lett rá! Kimondottan mintha hozzá lett volna. Szóval nyugodtan lehet így is venni.
10/10 anonim válasza:
Bocs utolsó vagyok javítok, 120x70-es kókuszmatracot akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!