Mit gondoltok erről a Stokke utánzat babaágyról? Megérné rendelni?
Nem vagyok Stokke mániákus, a márka maga nem tetszik, viszont tetszik a lekerekített kiságy maga. Stokkéért elvből nem adnék ki annyit, amennyi, de szerintetek ez megéri? 99000-ért minden benne van, amit a 250 ezres Stokke kiságy "tud".
Rettenetesen drága! Hidd el, a babának gyakorlatilag mindegy, milyen a kiságya, csak kényelmes legyen és szellőzzön valamiképp. Nagyon szép, amit mutatsz, de teljesen irreális. Remélem, nem lomboztalak le.
Egyébként 3 hónapos kortól már szinte csak aludni jár a baba az ágyba, én ilyenkor már kitettel a földre( plédekre, paplanokra stb.).
Nem venném meg. Sem ezt, sem a Stokke-t. De ennyiért csináltathatsz is. Nekünk egyedi méret kellett, hogy beférjen oda, ahova szerettem volna, és fából 38.000-ért csinálta asztalos.
Egyébként maga az oldal sem szimpatikus, teli van helyesírási hibával.
Kizárt, hogy megvenném, sem az eredetit, sem az utánzatot. Akkor sem, ha amúgy futná rá. Nem látom értelmét a lekerekített végeknek sem. Még különösebben dizájnosnak sem mondanám.
Esetleg keress egy jó gyártót (mindenhol vannak bútorgyártó vállalkozók), akivel tudod egyeztetni az igényeidet. Esetleg vegyetek bölcsőt az első időkre, utána meg rögtön mehet a baba egy leesésgátlós nagy ágyba. Már ha nem fél benne, mert többségüknek nagy szokott lenni.
Szia,
Régi a kérdés, de én megvettem az eredetit, és a kisfiam imádja.
Anyukámnak sem tetszett, ő a Mamas and Papasból nézett ki egy hagyományos formájú ágyat, ami matraccal együtt, egyébként szintén kijött volna ennyire, mint a Stokke sleepi.
De nekem nem tetszett, szóval azt vettem amit szerettem volna.
Járókaként is használható, tágas, kilát belőle a baba és jól érezte magát benne.
Én is megálmodtam a magam babaszobáját, és ha a hagyományos formájú tetszett volna biztos, azt veszem, de tényleg nagyon vonzódtam a Stokke ágyhoz, én a bab akocsit, az Xplory-t és a pelenkázót is megvettem.
Ja, és amit akartam írni, hogy az utánzat, az nagyon gáz...
A Brendonban én is láttam Stokke utánzatot, lengyel gyártmány, de látszik rajta, hogy olcsó anyagból készült, és az ára még sem olcsó egyébként.
Én natúr színben vettem, és olyan kis kuckó formája lett amikro a rácsot elöl kivettük, a fejvédőt meghagytam kipárnáztam, tele van plüssökkel és a kisfiam szeret elbújni a világ elől a félkör alakú ágyban.
Ezzel együtt a 2. gyerkőcnek már én sem biztos, hogy ilyet vennék, bár őszintén nem tetszenek a piacon kapható bababútorok, még a drágák sem.
Szóval egyáltalán nem márkamániából vettük meg, és nekünk bevált, de volt olyan kislány aki utálta a Stokke ágyat, és le kellett cserélni egy hagyományos formájúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!