Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » 70×160 méretű gyermekágy...

70×160 méretű gyermekágy átlagosan mennyi idős korig ideális?

Figyelt kérdés
okt. 20. 07:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
160 cm? Akkor kb addig tuti jó, amíg legfeljebb 140 cm magas a gyerek. Nem tudom hány éves korra érik el azt a magasságot, keress rá :)
okt. 20. 07:57
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
14 a lanyom moat 140 cm
okt. 20. 08:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg 8 a lányom és majdnem 140 cm 😀
okt. 20. 09:29
 4/15 A kérdező kommentje:

Az én lányom már 13, 163 centi. De már nem emlékszem, mikor mekkora volt. 😅

Rokon gyerekeknek kellene ágyat venni, most 6 és 7 évesek. Csak nem tudom, meddig lenne jó nekik ez a méret.

okt. 20. 10:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

1,5 evesem 140x 200-as agyon alszik. :D Jo nala ez mas miatt alakult igy, az istennek se akart mar kisagyban aludni 8 honapos koratol kezdve, aztan volt egy regi agykeretunk, aminek levagtuk a labait, igy lett egy ekkora hazi keszitesu padloagya.

Egyebkent miert nem kapnak 90x200-as agyat? Az aztan tenyleg addig jo, amig nincs igenyuk 2 szemelyes agyra.

okt. 20. 11:25
 6/15 A kérdező kommentje:

Mert hárman vannak egy egészen apró szobában. És most szivacsokon alszik a két nagy. A kicsi olyan szivacs gyerekágyon. Aztán gondoltuk ez a fajta Ikeás ágy jó lenne nekik. De valószínűleg akkor nem sokáig.

Tervben van nekik költözés, de az nagyon távoli terv, nem sok esély van rá.

Emeletes ágyat is javasoltunk, de azt nem akarnak, mert hogy leesne a nagy.

okt. 20. 11:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Hat pedig emeletes az agy az pont jo lenne. Vannak 3 szemelyesek is, amikor alul ketten is elfernek. Nem esne le az, aki felul alszik, hiszen eleg magas szokott lenni a felso korlat, de ha nem az, akkor pluszban lehet ra tenni meg valamit, ha a szulok ettol reszketnek.

Nem is ertem oket, kellene valami normalis agy a gyerekeknek.

okt. 20. 11:37
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ekkora gyerekeknek már biztos nem. 160as ágy max 140cmes magasságig jó, de már az is necces.

Ekkora gyerekeknek már 200as ágy kell.

okt. 20. 12:16
 9/15 A kérdező kommentje:

Én is azt javasoltam, hogy akár olyan emeletes ágyat venni, aminél alul van pluszban egy kihúzható ágy is.

De egy emeletes és egy sima is azért elférne szerintem. Az még megoldható.

Mondjuk egyszerűbb lenne, ha a szülők szobát cserélnének velük, de arról hallani se akarnak. :/

Így próbálunk segíteni, hogy ne ilyen nomád körülmények között kelljen lenni a gyerekeknek.

okt. 20. 12:25
 10/15 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ilyen emerekkel kár foglalkozni. A semmire vállaltak 3 gyereket, nem érdekli őket, hogy a 3 gyerek nyomorog egy kis szobában, a saját hálójuk fontosabb.
okt. 20. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!