Én nem tenném. Az nem játék egyrészről, másfelől meg elektromos készülék, hőt is bocsát ki. Ne piszkálja egy gyerek, meg meg se gyulladjon a szobában. Amennyiben a gyerek nem ott alszik, nem ott van napközben, akkor egész nyugodtan.
Az nem megoldás, hogy a mosógép tetejére rakjátok? Sokan csinálják úgy.
júl. 10. 12:18
2/11 babyboom567 válasza:
Egészen biztosan nem raknám oda.
júl. 10. 12:22
3/11 anonim válasza:
Én sem tenném, hangos is, meleget is csinál, nem oda való. A miénk is egy ideig a konyhában volt (szintén helyhiány miatt), de a férjemet zavarta a hangja, úgyhogy csak sikerült helyet csinálnia neki a fürdőben)
júl. 10. 12:30
4/11 anonim válasza:
Nem tenném oda. Inkább máshova, előszoba, ti szobátok. De pont a gyerekszobába nem tenném. Állandóan felügyelni kéne, hogy nem piszkálja-e. Szerintem ez balesetveszélyes.
júl. 10. 12:30
5/11 anonim válasza:
Én se tenném oda. Nekünk csak tervben van, de az előszobában lesz. (Panel lakás)
júl. 10. 12:34
6/11 anonim válasza:
Én se tenném. Nem hálószobába való. Nálunk is sokáig a konyhában volt, aztán kikerült a fürdőszobába (mosógépet cseréltünk, az előző felültöltős volt, arra nem tudtuk tenni, aztán lett elöltöltős, arra már mehetett). Anyósomnak a kamrában van, ott volt hely, jobban mondva ott tudtak helyet csinálni 🤷🏼♀️.
júl. 10. 12:39
7/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat. Nem rakom oda.
júl. 10. 12:47
8/11 anonim válasza:
Nekem a nappaliban van, teljesen jol elfer a sarokban.
A mosogep a konyhaban. (ebben az orszagban tilos konnektor a furdoszobaba, a mosogep vagy mosokonyhaban vagy sima konyhaban van, a szarito meg ahol epp elfer.
A gyerekszobaba nem raknam.
júl. 10. 12:48
9/11 anonim válasza:
Ha annyira fontos nekem a szaritogep, akkor hamarabb tennem a sajat haloszobamba, mint a gyerekebe :D
De amugy van elet nelkule is.
júl. 10. 12:57
10/11 anonim válasza:
Nekünk is helyhiány volt, mivel kicsi a lakás fürdője. Tegyétek panellel a mosógépre. Ha felültöltős, cseréljétek le alultöltésesre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!