Most fogunk albérletbe költözni, ti hogyan rendeznétek be a babaszobát?
Hogy érti, hogy a légzésfigyelő miatt? Hogy nem halljátok a másik szobából, ha jelez? Arra ott egy bébiőr is.
Vagy ha pelenkára csíptetős légzésfigyelőt használtok, nem számít, hol alszik a baba.
Amióta gyerekem született, arra felkelek, ha a légy dörzsöli a lábait a szomszéd szobában. :D Szerintem kár aggódni ezen, de ki is lehet egyszer próbálni, hogy egyikőtök bekapcsolja, amíg a másik alszik.
Mi babaöbölben altattuk fél évig éjjel (nappal kiságyban), nekem az úgy nagyon jó volt.
Kicsinek egy szobában aludt velünk, babaöbölben 1hetes korától, mert bevallom: lusta voltam már arra, hogy éjjel ábotorkáljak 2 óránként mert felkel, éhes, pelenkázni, visszaalszik, én visszamegy, mire elalszok keztem előröl. A babaöbölböl csak átraktam magam mellé evett, visszatettem és simogattam. Nem kellett egész éjjel ide oda mászkálnom.
Ha csak a légzésfigyelő miatt nem szeretnétek, mert nem halljátok: hidd el halljátok majd 😅. Van annak olyan idegesítő és erős hangja, hogy felkeltek rá, pláne ha egy aránylag kis házról beszélünk.
Elképzelhetetlen, hogy másik szobából ne hallja valaki a légzésfigyelőt. Úgy sipákol, hogy borzasztó, nyilván mivel fontos meghallani, így vannak tervezve.
Egyébként pedig meg fogod látni, ha megszületik, mindenre fel fogsz kelni, ami hangot ad ki. Ezt előtte szerintem nem lehet elhinni, de brutális lesz a változás.
Nálunk is szempont, hogy a férjem műszakozni jár, illetve 3 szobacica is bonyolítja a szitut.
2 szobás a lakásunk, a nagy egyben nappali és a mi hálónk, a kicsi a babaszoba. A cicákat a kicsiből kizárjuk a baba miatt. A baba nálunk nem alhat a cicák miatt babaöbölben sem.
Vettünk egy jysk-ös, összehajthatós matracot, azon fogok aludni a babaszobában, ha szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!