Egy szobába be raknál 2 gyereket?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy fiú és egy lány lenne?2023. jan. 29. 10:07
2/23 anonim válasza:
Akkor se, ha azonos neműek. Nem is fogok szülni többet, mert csak egy gyerekszoba van, költözni meg nem akarunk. Nem kínzom őket.
3/23 anonim válasza:
Nálunk 1 szoba van és együtt lesznek 2 fiú
4/23 anonim válasza:
Bizonyos korig igen. Mi is egy szobában laktunk az öcsémmel 11 éves koromig, utána akartam csak külön szobába költözni, addig meg nagyon jól éreztük magunkat együtt. Szerencsére nagy volt a ház, volt lehetőségünk külön szobába költözni, amikor eljött az ideje.
5/23 anonim válasza:
*beraknál
Nem, mert a meggyőződésem szerint a gyereknek jár a privát szféra.
7/23 anonim válasza:
Bizonyos korig igen, mi is így laktunk. Kamaszkortól viszont szükség van a saját térre. Nekem nem volt, és 13-14 évesen már igényeltem volna.
8/23 anonim válasza:
Ha nincs nagy korkülönbség ameddig kicsik igen, utána szükségük van a magánszféra. Csak feszültség lenne belőle, ha egy szobán kéne osztozniuk
9/23 anonim válasza:
Persze. Jelezni fogják (látni fogod a jeleket), ha zavarja őket, addig meg nyugodtan.
10/23 anonim válasza:
Amíg kicsik lehetnek együtt. Nekünk külön aludtak de egyszer eldöntötték, hogy egy szobában akarnak aludni, egy ideig együtt is voltak. Nincs ebből semmi, ők is külön neműek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!