Milyen kiságyatok van/volt újszülöttnek, pár hónapos babának otthon, ami biztonságos?
Nekünk a linken található Mamas and Papas Mia babaágyunk van (teljes Mia bútorcsomag részeként). Maximálisan meg vagyunk vele elégedve, nem tudja kidugni a fejecskéjét a rácsok között, teljesen biztonságos. Amikor terhes voltam a kislányommal, vásároltam jópár rácsvédőt is és a családtól is kaptunk egyet. Vettem két óriási "fonott" rácsvédőt, amik gyönyörűek és nagyon jól mutatnak a kislányom szobájában, de mivel ezek nem olyan magasak, mint a hagyományos rácsvédők, nem lehet őket a olyan sokáig használni (bár bevallom, sokszor ezeket használtam szoptatós párnának is, amikor éppen ezek voltak kéznél). Szerintem nem fulladásveszélyesek, nekünk semmi problémánk nem volt vele (és levegőt is rendesen kap a baba).
babaágy link: [link]
1. rácsvédő: [link]
2. rácsvédő: [link]
Többi rácsvédő: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!