Nem készül el a gyerekszoba, mire megszületik a baba, védőnő nem fog belénk kötni?
jelenleg a 35. hétben vagyok és úgy néz ki nem készül el a babaszoba míg megszületik a baba. Eredetileg este/éjjel a mi szobánkba lenne, bölcsőbe az ágyunk mellett, csak napközben lett volna a szobájába, de így, hogy az nem készül el maximum babahintába, fészekbe akármibe ott lesz ahol én. Aludni pedig napközben a fészekben simán tudna a nappaliban is. Aztán valamikor lassan csak elkészül a szobája.
Felújítás alatt voltunk mikor teherbe estem. Tervezett baba, csak gyorsabban összejött, mint számítottunk rá így néhány helység felújításra vár még. (előszoba, az egyik fürdő és a gyerekszoba)
Kit érdekel, beleköt-e?
Akár mellettetek is aludhat a baba, ez nem probléma. Nem kell foglalkozni vele mit mond.
Nekünk a lakás se készült el, nem csak a gyerek szobája :D
Nem érdekelte a védőnőt, van hol aludnia a gyereknek, van tető a feje fölött, van folyóvíz.. kb ennyi számít.
Ha van víz, fűtés és nem esik be az eső a tetőn, nincs gond.
Nalunk pl a szobát meg sem nézte.
A nappaliban ült le, ott beszélgettünk, még a köldök csonkját is ott nézte meg pedig én be akartam vinni a szobába a pelenkázóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!