Mi a véleményetek az alábbi babapozicionálóról? Miben különbözik a babaöböltől? Van értelme szerintetek?
Először is lényegesen olcsóbb mint az öböl. Viszont ez meg az ágyon foglal nagy helyet. Nem tudom, hárman hogy lehet így aludni.
Nekünk az öböl nem vált be.
A baba nagyon jókat alszik benne, viszont alapvetően a mi gyerekünk hangos álmában, szuszog, mekeg, morog, vicces torokhangokat ad ki, amitől mi nem tudtunk pihenni, így ment a saját szobájába.
Hosszabbton i kább kátos
Kb az első 3 hónapban használható
(4 hónaposan forogtak a gyerekeim, ha korlàtozod az sem jó, mert nem saját ütemben meg a mozgásfejlődés)
12 hónaposan a kisebbik pedig 2 hónapja jàrt màr…nemhogy megmarad egy “fészekben”
Ezt csak azért írom, mert jó tudni.
Amúgy az elején nagyon szuperek lehetnek a kuckózós babáknak.
Nekünk hagyományos babafészkünk volt, szerettem nagyon, de jól monjda az #5, nincs az az isten, hogy azt egy éves koráig használd :D Én olyan 4-5 hónapos korában elpakoltam, de addigra már jó pár hete nem használtuk, max a macskának volt kényelmes fekhely addig is. Amint elkezd forgolódni már veszélyes lehet (belefordul arccal a peremébe pl), de miután már kúszik-mászik teljesen felesleges, mert kificereg belőle (álmában is, igen).
Én ennek ellenére továbbra is azt mondom, hogy jó dolog, amíg használtuk, addig tényleg használtuk, szuper gondolat, hogy elalszik mellettem a kanapén, aztán ha már megyek én is aludni, öblöstől fogom és viszem a hálószobába, észre se veszi, hogy megmozdítottam. Plusz megszokja, ismeri, ezért idegen helyen (pl nagyinál?) is nyugodtabban alszik benne. Legalábbis nálunk ez volt a tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!