Férjem nem engedi, hogy megvegyem a kiságyat, igaza van?
Mi is megvettük előre, és akkor szerelték össze, mikor a kórházban voltam. De előtte hetekig nem voltak készleten a kinézett bútorok (covid 1. Hulláma alatt volt ez). Erre alapozva most a 2. babánál már jóval hamarabb megvettünk mindent, biztos ami biztos. 31 hetes vagyok, igazából már nem kell semmi. Bútorok meg meglátjuk, mikor lesznek összerakva, lehet, hogy előbb, mert most már a nagyot le kell foglalni valakinek, amíg szerelnek, de ha megoldják, amíg én elvagyok, az se baj.
A babonás rész, na igen. Bennem is volt para, de rájöttem, hogy ezen semmi se múlik. Nem attól lesz baja vagy épp nem baja a gyereknek, hogy készen van-e már a szobája 2 hónappal a születése előtt.
#33 abban mi a flanc meg sznob, ha valaki olyan bútort vesz ami tetszik neki, nem olyat ami épp szembejön? Képzeld ruhát, cipőt meg mindent úgy veszünk, hogy megnézzük a kínálatot, és ami megfelel számunkra (mindegy milyen szempont szerint) azt vesszük meg.
Huhetetlen mi?
38# A kérdező pont azt írta, hogy MÁR KINÉZTE és szeretné MEGRENDELNI... :D De mi vagyunk az értetlenek nyilván.
Próbáltál mostanában bútort venni, vagy csak magyarázol a vakvilágba? Mert mondjuk én 1 hónapja kerestem az Ikeában egy tök egyszerű PAX szekrényt és akkora készlethiány volt mindenből, hogy nem hittem a szememnek.
Nem az a kérdés, hogy egy BÁRMILYEN kiságyat letud-e akasztani az ember valahonnan, ha kell, mert nyilvánvalóan letud. Az a kérdés, hogy pont olyan lesz-e időre, amilyet szeretne. Az meg hogy nekem mondjuk igényem, hogy legyen ágyneműtartója egy kiságynak, más meg hülyén néz rám emiatt, szerintem már legyen egyéni mérlegelés és döntés kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!