Ti megvennétek olyan kiságyat, aminek az egyik oldalát megrágcsálta a baba? Vagy adtatok el ilyet?
Nem volt egy drága darab, asszem max 15ezerért vettem, ha nem venné meg senki, megy a családsegítőknek, csak érdekelne, hogy valaki venne egyáltalán ilyen kiságyat?
Szerintem is hirdesd meg annyiért, amennyiért hasonlókat látsz. Ha nem sürgős, csökkentsd az árát hetente egy ezressel. Aztán ha végképp nem viszik, felrakod ingyen elvihetőbe, úgy biztos lesz gazdája. Ki biztos nem dobnám.
2021. okt. 4. 14:20
12/17 anonim válasza:
Mikor jött a foguk, az én gyerekeim is rágtak mindnet, a kiságyat is. Nem volt feltünő.
Szerintem kedvező áron meghirdetheted, csinálj fotót a rágásról, és ha megveszik, akkor jó, ha sokáig nem, add ingyen.
2021. okt. 4. 14:24
13/17 anonim válasza:
Én megvenném, ha a gyerek nem végigrágta az egészet, hanem mondjuk két-három helyen van fognyom. Persze nem 15-ért, hanem mondjuk úgy 5 ezerért.
Nem vagyok rászoruló, csak mióta gyerekeim vannak, azóta próbálok fenntarthatóan élni, hogy ne miattam gyártsanak le mindent nyolcvanszor. Babakocsit is használtan vettünk, futóbiciklit... Persze a matracot kihajítanám belőle és újat vennék, ott már más szempontok vezérelnek, nem a környezettudatosság.
Mondjuk nálunk már rég nem aktuális, a kisebb is most lett öt éves, több gyereket meg nem tervezünk.
2021. okt. 4. 14:32
14/17 Derjaderja válasza:
Hibátlan kiságy sem kell ingyen sem senkinek, rajtunk itt áll a sosem használt, tavaly vett babaöböl...
2021. okt. 4. 14:58
15/17 anonim válasza:
Marketplace - ingyen elvihető. Én bármit eddig felraktam, mert kidobni nem volt szívem, egy nap alatt elvitték. Mondjuk biztos számít az is, merre laksz.
2021. okt. 4. 15:30
16/17 anonim válasza:
Most a második gyerek rágja a kiságyat nálunk. Több gyereket nem tervezünk, így ha kinövi ő is, tovább adjuk. De nem szeretnénk érte pénzt kérni, vmi rászoruló családnak adjuk. Nem lenne pofám érte pénzt kérni, mondjuk amúgy sem drágán vettük eleve használtan. Vagy pedig nagyon minimális összeget, pár ezer forintot lehet érte kérni, max senkinek nem fog kelleni.
2021. okt. 4. 18:10
17/17 anonim válasza:
Pár ezer forintért lehet h elmegy. Hirdesd meg és meglátod. Úgy korrekt, ha megírod a hibáját. Én pl adtam el járókát, ami elég kicsi volt, emiatt sokaknak végül nem kellett. De végül olyanok vették meg, akik nagyszülőkhöz vitték, és oda jó volt havonta egyszer pár órára. Lehet h nyaralóba, nagyszülőkhöz jó valakinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!