Tudnátok vezeték nélküli bébiőrt ajánlani?
Figyelt kérdés
Olyan bébiőrt keresek, aminek a baba egysége is aksis, hogy ha esetleg elalszik pl a babakocsiban, vagy a járókában, és nekem máshol lenne dolgom, tudjak rá figyelni. Nagy, 2 szintes házunk van, és jelenleg olyan bébiőrünk, ami csak a légzésfigyelővel együtt működik, vagyis kiságyhoz kötött. Olyat szeretnék, ami nincs horror áron, de tudom mindkettő egységet szabadon mozgatni, akár a teraszon alszik el a fiam, vagy alsó szinten2021. júl. 17. 14:02
1/4 anonim válasza:
Hm, nem hiszem hogy pont erre gondoltál, de az ismerőseim mobiltelefont használnak bebiornek, bekapcsoljak messengeren a webkamerat, és azon keresztül hallgatjak/figyelik a babát, bár ő még csak újszülött.
2/4 anonim válasza:
Vezetek nélküli wifi kamerát keress, azt oda teszed, ahova akarod.
3/4 anonim válasza:
Mi mobilalkalmazást használtunk. [link]
Ugye ehhez kell egy plusz telefon (mi egy tartalékba eltett ezer éves Samsung J1-et használtunk). Ha pár másodpercig érzékeli a beállított érzékenységű zajt (pl. nyöszörgés, sírás), akkor tárcsázza a hozzáadott telefonszámot (pl. a tiédet). Nagyon bevált, nagyon szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!